220V DC LED indikatoriaus schema

S

sajeev

Guest
Sveiki, aš ieškau 220V DC LED indikatorius schema, kuri gali būti prijungtas prie 220V DC baterija tiekimo naudojama galia generationg stotis. Kai aš ieškojau google galėčiau tik rasti 220V AC grandynai ... todėl prašome padėti ... Tai susiję Sajeev

Sveiki, paprasčiausias konfigūracijos turėtų dirbti:
Apskaičiuokite R1 kaip: (VIN - Vled) / Iled = (220-Vled) http://images.elektroda.net/93_1296493002.png / Iled Vled LED priekį įtampa priklauso LED spalva: ~ 1.4v, raudona, žalia 2.3v ~, ir tt Iled LED srovė, priklauso nuo šviesos diodas. Dėl standartinės LED, galite pasirinkti 10-15mA. Taigi, jei tai raudonas LED Iled = 10mA R = (220-1,4) / 0.01 = 21.8k Pasirinkite 22k Hope this helps. Tahmid

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas 23:00 ---------- Ankstesnė žinutė buvo ne 22:59 --- -------</span></span>
Būkite atsargūs apie rezistorius įvertinimas. Pirmiau pateiktame pavyzdyje, išsklaidyta galia per rezistorius = (220-1,4) * 0,1 = daugiau nei 2W. Taigi pasirinkite ką tinkamas. Jums gali sumažinti Iled sumažinti elektros energijos išsklaidymo. Hope this helps. Tahmid [color = "Silver"] [size = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas esant 23:04 ---------- Ankstesnis pranešimas 23:00 --- -------[/DYDIS] [/color] Tuo tokios aukštos įtampos, tačiau aš naudoju mažai Iled ir naudoti 100k rezistorius. Tačiau, tai veikia, nes LED dabartinė paklausa yra maža. Pažymėkite, jei jūsų LED gali dirbti keli mA srovė. Jei taip, tai padeda sumažinti galios įvertinimas rezistorius. Hope this helps. Tahmid.

Jei nenorite kurti savo, galite gauti lentynos produktą iš [url = http://www.ledtronics.com/] LEDtronics | LED, LED apšvietimas, LED lemputes, LED lempos, LED rodiklius, super šviesus LED [/url].

Labas manau, kad, šį skaičiavimą yra geriausias jums.

Sveiki, aš ieškau 220V DC LED indikatorius schema, kuri gali būti prijungtas prie 220V DC baterija tiekimo naudojama galia generationg stotis. Kai aš ieškojau google galėčiau tik rasti 220V AC grandynai ... todėl prašome padėti ... Mano Sajeev
Gal galėtumėte paaiškinti, elektrinių generuoti 220 V DC ir kodėl? Jei jums dc, jis turėjo buvo perskaičiuotos iš kintamosios srovės šaltinio. Bet kuriais būdais, jei jūs turite rodiklio grandinės, kuriose dirba AC, tie, dirbti ir DC. Į sveikatą

Saugokitės atvirkštinės įtampą, kuri palaiko LED, patartina lygiagrečiai su diodas LED

Jei jis yra AC ir ne DC kaip teigiama, serijos su LED diodas. Lygiagrečiai tą patį darbą, tačiau dvigubai sklaidos galios serijos rezistorius! Brian.

rezistoriaus kels problemų heatng kai kūno siūlo šios problemos sprendimo būdų

Aš visada matyti Vienas 1N4007 ir 15K 2watt x 4 Nr serija prisijungti 5mm raudonas šviesos diodo tiesiai prie 220volts šaltinio. Ji puikiai veikia jau keletą metų, kaip jis yra prijungtas, kaip indikatoriaus galinga prekės ženklo įtampos stabilizatorius produkcijos. Tai buvo AC volatge. Spėju, taip pat turėtų veikti ir DC per. Į sveikatą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back