2 skirtingi klausimai

1

1icarus1

Guest
Hi there,

Turiu du skirtingus klausimus užduoti.Jei kas nors galėtų padėti ...???

1st.Aš projektuojant ne Rechargable 6V AA baterijų sistemą, naudojant EM4095 RFID chip mikrovaldiklį ir kai periferiniai įrenginiai naudojami tik tada, kai kortelė yra galiojanti.Turiu šiek tiek matavimų kitų konstrukcija naudojant nežinau kuris lustą (nes apie ją zelatine), bet ne EM4095 arba iš Philips HTRC110 ir nustatė, kad šiuo metu suvartojama apie 20microamps (RMS), be kortelės arti antenos ir apie 25 mA su kortele.
EM4095 consumpts 1UA į uždarymo būdas ir 10mA (mikroschema) antena grandinės dabartinis kai aktyvi.Antena grandinės PLL trunka apie 26-35 MS pradėti, todėl nėra jokio būdo skaityti kortele iki to laiko praėjo.
Naudojant mikro įjungti lustas kartą per 1 sekundę laukimo laikas prasideda ir labai greitai skaityti gaunamus duomenis.Jei nėra šalia antenos, aš einu į uždarymo būdas labai greitai (maždaug 300 - 550microseconds) kortelė.Taigi grandinės consumpts dabartinis tik tada, kai aktyvių ir apie 6uAmps kai į budėjimo režimą.Atkreipkite dėmesį, kad vartojimas yra tik iš mikro ir EM4095, nes visa kita elektronika yra neaktyvus ir nėra įtampos reguliatorius iki consumpt srovė.
Galiausiai Irms yra šalia 2mA.Ar yra kas nors, ką galiu padaryti, kad sumažinti šį vartojimą siekiant padidinti akumuliatoriaus?

2nd.Norėčiau, kad naujas dizainas pagrįstas infraraudonosios spinduliuotės technologiją.Bus infraraudonųjų spindulių imtuvas (kaip TSOP1736) gauti komandas iš Televizija kontrolės ir daryti tam tikrus darbus.Mano problema yra ta, kad aš nežinau, kiek yra kodavimo rūšis, kurios naudojamos rinkos (pavyzdžiui, RC5 Sony arba Philips) ir kurios yra dažnių naudojimo (36, 38 .. KHz)

Ačiū už sugaištą laiką.

Kaip matote pagrindinė problema mano pirmas klausimas yra dabartinis vartojimas.
Turiu patikrinti kai kurių kitų lustų rinkoje daro tą patį darbą ir nustatėme, kad laikas pradėti yra netoliese (10 - 30 ms).
Ar yra koks nors būdas kurti savo RFID skaitytuvą (ok, ne rašytojas).Manau, kad turiu padaryti priekinės tiekimo grandinė su 100 antena - 150kHz ir skaitymo amplytude variantus antena Bakstelėkite Lankytina vieta.
Yra ta, kad turi būti labai greitai pradėti laiku siekiant turėti labai žemas Irms vartojimas.

Ar kas nors turite experiense?

Ačiū.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back