2 serijos prietaisas mikrovaldiklį

M

m_b_mofidi

Guest
Hi guys

Noriu sujungti 2 serijos prietaisai (RS232 su TTL lygis) iki 8.051 serija.
do u turite šio darbo pasiūlymas?
Mano įtaisai turi skirtingus baundrate (4800bps & 9600 BPS).
Mačiau metodai, naudoti jungiklis this.So ar perjungimo greitis turi būti 4800bps/10bit arba
(Manome pradėti 1 / 8-bit / ne paritetas / 1 stop bit) bet ko dar?

Yra keletas 8.051 procesorių su 2 serijos uostų .. ir tai puikiai galima naudoti įvairiais 2 Baud normos .. Patikrinti cygnal dalys. Tarp kitų ..

Jūs galite prisijungti kaip daugelis serijos prietaisus vieną mikrovaldiklį kokia bus ta, kad, jei eilės bus rodomi sequencial (laikas tankinimas).Galite naudoti gryna įranga methodes kartu programinės įrangos serijos sąsaja aparatūros sąsaja arba kelių techninės sąsajų.Priklauso nuo jūsų mikrovaldiklį ištekliai.
Norėdami vienu metu sąsajų tik iš dviejų įrangos sąsajos buvimas gali jums padėti.

Kitas variantas yra sujungti viename įrenginyje (greičiau) standarto Rx / Tx kaiščių ir dizainas antra UART programinę įrangą (BIT banking) ..
Tam galite naudoti bet apskritai I / O PIN, Tx ir Int0 ar Int1 kaip Rx ..

Tokiu būdu Jūs galite simultanously perduoti ir gauti duomenis iš abiejų prietaisų dviejų skirtingų Baud tarifai ..

Naudokite paieškos funkcija leidžia rasti temas apie 8.051 įranga UART ..

Linkėjimai,
IanP

and AT89C51RE2
can solve your problem, or you can use external uarts, I now that maxim as one, i don't remember the code.

Galbūt geriausias variantas yra naudoti 2 UARTs mikro DS89C450
ir AT89C51RE2
gali išspręsti jūsų problemą, arba galite pasinaudoti išorės UARTs, aš dabar, Maksim kaip vienas, nepamenu kodo.

Hoope, kad padeda.
Linkėjimai

Tai Maksim IC kad visiškai UART su I2C ar SPI interface.MAX3110E.I didn't try it, bet aš tikiuosi, kad jis yra realus sprendimą jūsų problemai.Aš turėjau panašią problemą, kai man buvo padaryti su 4 PC ar kitų monitoringo prietaisų projektą.Tada aš naudoju vieną techninę UART į PIC UC ir 4.052 analoginis jungiklis, tai yra 2x4 jungiklis.Tai kaip man išspręsti šią problemą.Vienintelė problema yra tai, kad kiekvienas priežiūros prietaisas turėjo conntiniusly sendinq komandą pradėti Comunication with IPS ir IPS, kai gauna, kad jis ateina Comunication su Thad prietaiso ir tada continus patikrinti visų kitų kontrolės prietaisas.

sprendimas priklauso nuo UR projekto paraiška, jeigu ir naudojate tiek serijos kanalas pačiu metu, tada u galima naudoti DPDT relė (pigių) tirpalas

Jei abu kanalu ir turės stebėti, tuo pačiu laiku tada ir gali parašyti kodą virtualus serijos sąsaja 8.051 kurioje galite naudoti kitų timeer ir tada gali būti renkama iš laikmačio ir pateikti PIN duomenų ........ ....

Thanks guys
Nenoriu naudoti kitų UART IC ar mikro su 2 UART.I nori DPDT (pvz., 4052) jungiklį.
Kitaip tariant, aš niekada nenaudoja tiek kanalą pačiu metu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back