2 kaiščiai su tuo pačiu numeriu OrCAD LayoutPlus

R

Roel

Guest
Labas,

Ar kas nors žino, kaip padaryti OrCAD komponentas pėdsaką, pavyzdžiui, du kaiščiai su numeriu 1, du kaiščiai su numeriu 2 ,......

Man reikia tai RAM lustas su dviem skirtingais paketo dydžių.Šis žingsnis kaiščių yra tie patys, tačiau plotis kūno skiriasi, ir mes ne tikri, kurie yra mūsų tiekėjas.Norėčiau naudoti pėdsaką, kuris leidžia naudoti du paketai.

Kitas paraišką 2-pin ir vieno skaičiaus problema yra sujungti Heatsink iš perjungti režimas maitinimo IC į žemę linijos, nustatytas naudojant dvi trinkelės su tuo pačiu numeriu.

Kad papildomos kaiščių ir projekto rengimo ir sujungti juos į corrsponding kaiščiai yra ne pasirinkimas.Kad schema turi duoti švarų apžvalga lentos.

Roel

Blogos naujienos, arba * reklama dont paramos jokios virtualus Kaisčiai

Aš nesu susipažinęs su OrCAD (bet žinau PowerPCB),
o klausimas yra labai paprastai: Duomenų bazė smeigtukai (ir jungiamieji tinklai) turi būti unikalus.

Aš atlikau šį paprastai turi dvi sudedamąsias dalis (pvz., "U36" ir U36A ") į dizainą. Energijos reguliavimo Aš pridėjo papildomą ryšio kartais dėl išdėstymo rankiniu būdu.

Ar būtų įmanoma pateikti šių dalių dėl schemos tiksliai vienas kitą?Ar OrCAD leisti?Arba išlaikyti alternatyvius kaišteliai tik išvaizdą, bet ne dėl schemos?

Aš bijau turite arba padaryti stuff matomas brėžiniai, ar išsaugoti rankiniu būdu papildomų stuff ...

Labas
Aš susidūrėme su šia problema pateikiant papildomą pėdsaką rankiniu išdėstymu.
Is it OK
ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back