2-jų antenų BST arba HFSS modeliavimas

S

shahid78

Guest
Hi i am įdomu, tai galima BST arba HFSS modelis 2-jų antenų tam tikras atstumas tarp jų ir išmatuoti S21 tarp jų. jei kas sėkmingai modeliuoti tokių nustatymą. Aš būtų dėkingi, jei jie uplaod jų modelis. visus pasiūlymus, sukurti tokį modelį setup, būtų labiausiai sveikintini dėl

Modelis, jei perdavimo linijos modeliavimas. Kiekviename gale uostų. Cela dit, yra didelė tikimybė, kad bet kokios naudingos modelis bus per didelis, kad iš tikrųjų paleisti bet kokį pagrįstą kompiuteryje. Pirmasis veiksnys yra "tam tikrą atstumą". Kitas yra modeliuojama antenos, dažnio ir išsamiai. Turimų RAM turi būti laikomos gerai. Sėkmės, ir aš tikiuosi, kad jūs turite galingą kompiuterį. Aš modeliuojama kelių antenos, tam tikrą atstumą tarp jų, sėkmingai naudojant HFSS. Esu ne laisvai dalintis modeliai.

Hi Azulykit Na aš vertiname jūsų pastabas apie mano klausimą. Aš visiškai suprantu, ką jūs paminėjote savo pareigas. iš tikrųjų aš sėkmingai modeliuojamos dvi 2.4GHz dipoles 10cm atstumu. bet gavau ne tai, ko aš noriu iš esmės aš noriu modeliuoti eksperimentą matavimo EBG struktūrų draustinės juostos. Ši sąranka mes naudojame zondai ir vyrių pusėje perodic struktūra ir kaip S21 rodo draustinės juostos poziciją. todėl būčiau dėkingas, jei galėtumėte patvirtinti, ar turite modeliuojama situacija dėka

Aš jau padariau tai 2008 MWS CST. du antenos į vieną PCB ir įtampos įvairių uostų. geros kloties!

Hi Shahid, Jums nereikės dipoles jei norite imituoti S21 EBG paviršiaus savybės. HFSS, galite įdėti EBG projektavimas (daugiau nei 3 ląstelių / grybai) stačiakampio lango apačioje. Tada jums nustatyti PEC BC žemiau grybai (įžeminimo plokštės), PMC BC grybai laterals (periodiškumą) ir radiacinės BC EBG ląstelių viršuje (turite dizaino modeliavimo lauke su aukščio daug didesnis, nei storis grybai / ląstelių / aukštis). Galiausiai, jūs galite naudoti du Waveports likusius du veidus stačiakampio formos modeliavimo lange. Tada, kai jūs imituoti, jūs galite lengvai sklypas S11 ir S21 parametrų tarp dviejų uostų, kirsdami / kertanti EBG ląstelių. Iki, Pere

kaip matyti iš vienos antenos spinduliavimo dėsningumo kitais pateikti fiziškai atskirtos .. HFSS

Hi Pere ačiū už pastabas dėl mano pranešimas. Na aš niekada gauti gerų rezultatų metodas, jūs paminėjote. Thats why I am looking for kai kitas būdas rasti draustinės juostos poziciją Tačiau vienas klausimas jums minėjo modeliavimas setup. jūs sakėte, taikyti radiacinės krašto sąlyga ant EBG ląstelių. Ar turite galvoje EBG struktūra viršuje arba modeliavimo stačiakampio formos dėžutė ant? jei i mes taikome spinduliais BC ant stačiakampio langelyje tada, kai mes taikome bangolaidžio uostų, uostų apačioje turės PKA ir uostų viršuje turėsime radiacijos pr. Dont manote, mes shoud PKA BC viršuje ir apačioje bangolaidžio uosto pataisyti mane jei aš neteisus ačiū už Jūsų susidomėjimą šia tema dėl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back