2 eigų galios daliklis su DC blokas

K

kumar16

Guest
Turiu dizainas 2 būdas Wilkinson 500-2500Mhz, bet vienas išvesties prievadų turi DC blokas ir kitos tiesiog DC Pass. Turiu wilksion veikia puikiai Specifikacijos dažnis diapazone. Bet kai aš pridėti DC BŽŪP DC užblokuotas išvesties prievadas, jis blokuoja DC DC Pass uosto. Bet kodėl ši idėja vyksta ir kas būtų geras dangtelį vertės pasirinkti? Aš naudojant 2700pF dabar, pavargęs 0.1uF, bet tai leidžia nuolatinės srovės perduoti tiek uostuose.

Jūsų klausimas nėra jokios prasmės. Gal galite paaiškinti aiškiau nubrėžti schemą? DC blokavimo kondensatorius vertė nėra susijusi. Visiškai funkcinės kondensatorius visada bus blokuoti DC srovė teka.

Gerai, aš turiu 2 būdas Wilkinson, ypač apie dažnių diapazoną. Vienas išvesties prievadus reikia nuolatinės srovės signalus būti blokuojami, o kitas reikia nuolatinės srovės signalų, kuriuos reikia priimti. Palūkanų dažnis yra 500-2400MHz ir i dont rūpi ne DC performace (cant ir nebuvo skirta), bet man reikia nuolatinės srovės, kad vienas iš uostų, perduoda DC signalus ir vienas trukdo. Kaip tai yra daroma iš to, ką aš mačiau, yra pateikimo dangtelį b / w Wilkinson ir išvesties jungtis išėjimo. Žiūrėti šį http://www.e-meca.com/rf-power-divider/power-divider-dc-block.php Problema matau kai i kablys įrenginio tinklo analizatoriaus ir DC blokas (su dangteliu) uosto, yra labai didelis VSWR ir IL (begalinis, kaip ir atviras), kuri yra ok, nes tai turėtų blokuoti DC signalus. Bet matau tą patį išvesties prievadas, be DC blokavimo dangteliu (DC Pass uostas). Kodėl taip yra?

Aš esu darant prielaidą, kad turite stripline išėjimo mikrojuostelinių. Aš pamatyti, jei aš galiu apibūdinti pasiūlymą žodžiais ............ Apsvarstykite ilgą pėdsaką. Dabar tiesiog sumažinti linijos ir sumažinti ilgai žingsniu vienoje pusėje, centre ir šiek tiek platesnis nei 1 / 3 pločio linijos. Iš kitos pusės sumažinti pratęsti pirštą į žingsniu, silghtly mažiau nei 1 / 3 pločio pločio. Padaryti apie λ / 4 (midband) kaip atskaitos taškas žingsniu. Pėdsakų turėtų atrodyti skerspjūvio vyrų / moterų jungtis poros kontaktus nėra pakankamai paliesti. Mažai laiko apgaulės treniruoklio, ir jūs galite rasti geriausią matmenų. Nėra aišku, kodėl neveikia jūsų dangtelį. Ar turite klaidingas kepurės lauke?

ačiū už atsakymą, bet aš esu supainiotas. Aš tai pagaminti rogers4003 mikrojuostelinių lenta, įsukus į aptvarą su BNC. Bandžiau įvairių kepurės, tačiau ji dosent, atrodo, problema. Aš pabandyti pamatyti, jei aš galiu lydmetalis lentos į kitą aptvarą, aš turėjo geresnių rezultatų, jei laive yra lituojamas į įsukus į kabinos, ypač su IL parametras (jos geriau, kai savo užlydyti). Prašome nedvejodami suteiks daugiau šviesos į klausimą.

Būčiau tikrai įtartinas BNC dažnių jūs paminėti. Jie nebus mano pirmasis pasirinkimas.

Aš nekenčiu, BNC per šiuos dažnius, bet tai yra reikalavimas. Aš einu pabandyti statybos vienas be jokių DC bloko tik pamatyti, jei galios daliklis Specifikacijos tik pats ir tada įdėti dangtelį.

Jūs, pastebėjo, kad matote didelės varžos DC bloko uosto, taip pat uosto be DC bloko. Darbinis dažnis DC blokas "riba" turi būti skaidrus. Ar jums matavimo žemiau analizatorius gebėjimą? Tipinė žemos dažnių 300KHz arba 30kHz. Strypas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back