18bit ADC SNR = 93db tai gerai?

A

allan_guo

Guest
Manau, 18bit ADC, SNR, turi būti didesnis nei 18 * 6,02 1 .** gali būti geriau nei 108db.is šį ADC gera?
kitas klausimas: INL (maxium) = 2LSB, gali tai padaryti trūksta kodas?
Aš tiesiog pamatyti Datasheet: ji sako "ne" trūkstamą kodą su INL = 2LSB.I esu supainioti.

In ADC Beginer, ačiū visiems.

Žinoma, tai gera ADC.tik jos SNR nėra labai didelis.
antrajam, INL = 2LSB gali būti dingusių kodas.

Sunking rašė:

Žinoma, tai gera ADC.
tik jos SNR nėra labai didelis.

antrajam, INL = 2LSB gali būti dingusių kodas.

žr. pridedamą
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Atsižvelgdama INL = 2LSB nebūtinai sukelti trūksta kodai.Norėdami patikrinti, ar trūksta kodai turite ieškoti DNL vietoj, ir pamatyti, jei ji yra didesnė nei -1.

Rgds

Jūs turite pamatyti savo projektavimo specifikacijos rasti Snd reikalavimas jūsų paraišką.turite patikrinti savo įėjimo signalo juostos palūkanų.
Jei jūsų sistema turi 18bit dinaminio rezoliucija tada turite eiti į 108dB SNR ADC.
Statinis rezultatus kaip DNL daugiausia pasakoja jums apie trūkstamą kodą (DNL < -1).
Už blogą vertė SNR priežastis yra dėl savo didesnio INL.

Aš see.thanks every oneParašytas po 10 minučių:Shaber_Mezbah rašė:

Jūs turite pamatyti savo projektavimo specifikacijos rasti Snd reikalavimas jūsų paraišką.
turite patikrinti savo įėjimo signalo juostos palūkanų.

Jei jūsų sistema turi 18bit dinaminio rezoliucija tada turite eiti į 108dB SNR ADC.

Statinis rezultatus kaip DNL daugiausia pasakoja jums apie trūkstamą kodą (DNL < -1).

Už blogą vertė SNR priežastis yra dėl savo didesnio INL.

Yeah ..kaip rodo pats pavadinimas:
INL: integralas netiesiškumas.

šio netiesiškumą pat ateina SNDR (tautų, paprastai vadina SNR)

Aš abejoju, kad.Manau DNL reiškia, SNR, ir INL atstovauja SST, SFDR.Apskritai, triukšmo rodikliai atspindi į DNL, o iškraipymo problemas, skaidytis INL.

Antra, INL 2 nesako nieko apie dingusius kodai.| Tik DNL |> 1 sukeltų trūksta kodai.

Duomenų lape, gali reikšti, kad visos skalės sine wave santykis su visais triukšmą iškraipymo.Tai SNDR minėta pirmiau.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back