18 VAC Motor Control

T

toppytop

Guest
Aš labai vertiname ką nors, kas padėtų man su šio projekto.Ką aš yra valdymo Lionelis traukinys su paprasta TRIAC / DIAC (faktiškai Quadrac) tipo kontrolės sergi motorinių esant 120 VAC.Aš galiu vielos kontrolės dėl pirminės pusė mano 120 VAC 18 VAC transformatoriaus ir ji veikia puikiai valdyti traukinį.Mano problema yra tai, aš nenoriu jo pagrindinis pusėje aš noriu jį antrinio 18 VAC pusėje.Aš galiu paleisti kelis traukiniai iš šios transformatorius ir tiesiog reikia individualios valdikliai.Į breakover įtampos ir DIAC yra per didelė šiam žemesnės įtampos.Aš turiu viską pradėti nuo pradžių su kontrolės ir nežinau, ar man reikia sankryþos nulio nustatymo arba nėra, arba, jei reikės opto-izoliacinį ar ne.Mano mažas protas tai neturėtų būti didelė grandinė, bet fone yra ne elektronikos, tai kontrolės laidų.Ar kas nors po scheminis arba dviejų, kaip atlikti šią kontrolę.Ačiū.
BTW: Penki amperai tai bus reikalinga ir traukinio ar veikia AC, atbulinės yra padaryta iš traukinio variklių.

Aš schema ir ventiliatorius kontrolės Aš jau minėta.Tai tipo grandinės Aš ieškau.Galbūt ši gali būti pakeista, siekiant dirbti su žemesniojo vidurinio įtampos.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back