16F877

M

mihipihi

Guest
kas turite paprastą schematiškai ragana elementai turiu pridurti, kad mikrovaldiklis.

Tai vidaus generatorius, todėl jums nereikės nieko, išskyrus traukti MCLR aukštas.

[Quote = jdhar] Tai vidaus generatorius, todėl jums nereikės nieko, išskyrus traukti MCLR aukštas. [/Quote] hellooooo ????????????? turi u mačiau 16F877 lape? spėju ne. nes jis doesnt turėti vidaus generatorius. ir mihipihi norėtumėte plz pasakykite, ką norite daryti, nes jūsų klausimas vadovauja jokiu būdu. sistema, grindžiama 16F877 gali būti visiškai išsiskleidęs Ethernet serverį ir jis taip pat gali būti paprastas LED ekshibicionistas. todėl komponentų, turėtų būti sujungta su tai priklauso nuo to, ką norite daryti

[Quote = jdhar] Tai vidaus generatorius, todėl jums nereikės nieko, išskyrus traukti MCLR didelis [/quote] Norėčiau rekomenduoti studijuoja duomenų lapą. http://ww1.microchip.com/downloads / en/DeviceDoc/30292c.pdf 16F877 yra ne vidaus osciliatoriumi, kad RC, krištolo ar rezonatoriaus ir kai kepurės reikia (žr. lape: 12.2 Osciliatoriai sudėtys). Nepamirškite pullup @ MCLR ir 100nF @ VDD - tai viskas. BTW: 16F877 yra pasenusi ir pakeičiamas 16F877A Mik

Man reikia pagalbos nuėjau pirkti 16f877 bet radau 16f877A turiu 16F877 programuotojas, tačiau kai kurie pasitiki kūno Mokami man ten skirtumas tarp dviejų valdikliai Tikiuosi, kad kai kūno rasti sol. arba už 16F877A ačiū schema

Hi mumis, tarp 16f877 ir 16f877A skirtumas taip (kiek aš žinau): i) 16f877A yra patobulinta versija 16f877 su papildomu integruotu lygintino funkcija. ii) programuotojas, kuris palaiko 16f877 gali nepalaikyti 16f877A. iii) skiriasi __CONFIG registras bitų 16f877A ir 16f877. likusios yra lygiai tas pats. pvz. smeigtukai suderinamumo, įtampa, kvarcinių generatorių dažnių ir tt, tačiau yra šiek tiek skirtingas elektros charakteristika šių dviejų lustų. bet tai tikrai ne klausimas. :) Tikiuosi, kad tai padės u.. Dėl

Beje: 16F877 yra pasenusi ir pakeičiamas 16F877A
Tai priklauso nuo, kaip jūs nustatote "pasenusi". Abi dalys yra dar visiškai gamybą, ir toliau bus taip, kad artimiausioje ateityje. 877A turi daugiau funkcijų ir yra šiek tiek pigesnis, todėl aš ne naudoti 877 už naują projektą, tačiau ji vis dar galima laisvai disponuoti. Nikas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back