12V į 220V keitiklio schema

ši schema suteikia keitiklį 12VDC į 220VAC bet 500W. ji veikia jums ????????? taip pat yra įtrauktas, jei reikia OrCAD formatas schematiškai.

Esu Aleksandras ieškau 12V į 220V keitiklis, 1kW, 2kW, 5kW elektros schema pls padėti man lexybaba03@yahoo.com forword diagramos. Aš pastatė vienas iš 800VA, bet su ne PWM skyriuje. Pls help su mano aukščiau prašymu ir taip pat, kad PWM grandinės Ačiū Aleksandras

ši schema suteikia keitiklį 12VDC į 220VAC bet 500W. ji veikia jums ????????? ::::

Tos pačios grandinės pajėgumas gali būti padidintas naudojant 2N3773 vietoj 2N3055 kuri beveik 3 kartus daugiau galios tvarkymo pajėgumų nei 3055 ir proportinately transformor pagal reikiamo galingumo, turi būti iš naujo žaizdos. Bet kaip praktinį nuomone, projektuojant keitiklį daugiau nei pasakyti 750/800 vatų su 12 voltų yra ne tiesiai į priekį, kaip baterija, bus nusausinti jo didžiausia riba, kai keitiklis yra naudojamas pilnu pajėgumu. 24volt dizainas yra visada laukiami, kai keitiklis galia viršija 758 / 800 vatų. Sėkmės.

ši schema suteikia keitiklį 12VDC 220VAC 500w, bet aš noriu būti su kintamo dažnio nuo 50 Hz iki 100 Hz 220V AC

Grandinė (buvau tik galėtų atidaryti 500W RAR failą ir Bmp viduje) yra gana paprasta, tačiau gali dirbti neprisijungę naudojimo. Turiu seną 50W / 16V saulės skydelio, kad norėčiau, kad "online". Žinau, kad tai nėra labai veiksminga transformuoti 12V į 240V, bet skydelyje yra nenaudingas ir 0% efektyvumą, jei jis nepanaudotų. Aš esu elektronikos inžinierius, bet neturi laiko vėl išradinėti dviratį. Norėčiau prijungti saulės skydelis per "black box" "Aš ieškau čia tiesiai į sieninį kintamosios srovės lizdą. Tai taip pat reiškia, kad turi būti mikrovaldiklis, rankenos įjungimas ir išjungimas "apmokestinimo" pagrindinis visuomenės ir lanksčiai Step Up grandinė, kuri taip pat sinchronizuoti į pagrindinį dažnį (50 - 100 Hz). Aš, o ne aptarti, kodėl man nepatinka naudoti buferio batterie ir ... Jei kas nors patinka pradėti projektą ir gali imtis "didesnis" dalis: Prašome atsiųsti man į PM. Ačiū, Frankas

prašome siųsti man pcb grandinės keitiklio 12VDC 220VAC ir išsamiai komponentas ... prašome! [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 44 minučių: [/color] [/size] prašome duoti man PCB grandinę inverterių 12VDC į 220VAC su 500W ar 1kW išsamiai komponentas [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 5 valandos 13 minučių: [/color] [/size] tai lengva pakeisti AC DC, bet kodėl tai taip sunku pakeisti DC-AC ?????

Sveiki, Ar kas nors sukonstruoti tai ir matuojamas kas yra keitiklio efektyvumas? Ačiū, rad20

kas yra transformatorius ty srovė įvertinimas? Įtampa yra, bet curretn nėra.

Ar kas nors duoti idėją, kontroliuoti stumti traukti vairuotojas su mikro valdiklio pwm impulsų pagalba etape ir reguliuoti išėjimo įtampa atsiliepimus (sumažinta didžiausia įtampa iš transformatoriaus atsiliepimus reguliatorius per ADC) išlaikyti išėjimo įtampa @ 230V, nepriklausomai akumuliatoriaus įtampa ir apkrovos sąlygos.

Dėkojame už schema! Bet aš parodyti schematiškai nustatoma reikšmė akumuliatoriaus 12V. Jūs galite siųsti į forumą?

kas nors gali man pateikti schema 12v 220v inverftr grandinės 500W?

galima naudoti PCB iki tranzistoriai Q3, Q4 ir po išėjimai, kad kiti yra prijungtas per 5gauge viela?? PCB perdavimas srovės šiuos didelės vertės?? jei taip gali u plz pasakykite man, varinės vielos pločio turėčiau naudoti PCB dizainas?

Ši schema inverterių už 12VDC į 220VAC bet 500W. ji veikia jums ????????? :: :?:
noriu, kad 24-220v 500w inverter.can jums padėti mane [COLOR = "Silver"] [size = 1 ]---------- Rašyti Pridėta 20:44 ---------- Ankstesnis po 20:31 ----------[/DYDIS] [/color]
Ši schema numato inverterių 12VDC į 220VAC bet 500W. ji veikia jums ????????? schematiškai OrCAD formatas yra įtrauktas, jei reikia
Aš noriu, kad keitiklį 12VDC į 220VAC 500w. Taip pat reikia schematiškai.

@ Atif855 ir visiems: saugos pirmąją vietą: [color = "# FF0000"] Vienas dėmesį mano, srovės stiprumas amperais žemos įtampos sistemos ir apropriate dizaino baterija banko !!!![/color] švino rūgšties baterijas visada naudoti gamintojo informacija apie įkrovimo ir iškrovimo. Deklaruojamas baterijos talpa / 10h arba 20h / išsikrovimo laiko!! Baterijos tipas: pradedančiųjų ar Deep ciklo chemijos technologijų: Gell, Gell / stiklas, šlapias, ... Gell-stiklo (gali būti iki 200Ah bet kaina: oops:) Labai svarbus dalykas švino rūgštinių baterijų: Dont palikti Ši baterija tuščias poilsiui!!! Nedelsiant, jei įmanoma įkraukite jį! Apsvarstykite naudojimas desulfatisators!!! Priemonė vidaus varža kiekvienos baterijos ir stebėti kreivė. Padaryti lygiagrečiai prijungti akumuliatorių tik tuo atveju, jei būtina. ir Tegul AMPER jėga su jumis ......[/ aš]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back