125KHz RFID grandynų projektavimo

1

1icarus1

Guest
Norėčiau sukurti savo RFID skaitytuvas ne 125KHz. Dizainas turi tarnauti funkcijas: 1. Labai greitai generatorius pradžios laikas 2. Maitinimo įtampa prie 4V 3 4,5 maža. Žemas antenos dabartinės, nes trumpa Comunication distanse 4. Išjungti funkcija (labai maža srovė ne didesnė kaip 5 microAmps) Aš naudoju EM4095 ir HTRC110 kituose projektuose, tačiau už šį vieną jie labai lėtos pradžios metu 10-35 miliseconds ir srovė yra per didelė, nes jis yra ne įkraunama akumuliatoriaus sistema. Ar yra kokia nors schema gero ir nebrangiai idėja? Ačiū iš anksto.

Mačiau RFID skaitytuvai / rašytojų su 1 tranzistoriumi kaip generatorius ir 1 LM324 dirba kaip detektorius, labai greitas ir gražus dizainas. Kiekvienas turi schema? Dėkojame iš anksto

Sveiki 1icarus1 Iam darbo dėl RDA ir naudoti htrc110 bet kai aš įdėti htrc110 skaitymo būdas iš tegus recived duomenys yra skirtingi bet svarstymą. Ar galite man padėti? ačiū khaki.mohsen @ gmail.com

Hi there, Aš turėjau tą pačią problemą ir praeityje, naudojant HTRC110. Tiesą sakant, duomenys nėra skiriasi nuo svarstymo svarstymo, bet gal duomenų kartais yra poliškumas apverstos, o kartais ne. Štai kodėl jūs negalite rasti 9 logika "1" (jei mes kalbame apie EM4100 žyma). Šios problemos sprendimą, turi būti atsargus, kai jums AST metodas ir nusistovėjimo trukmę. Taip pat turi būti atsargus, kai jums READ_PHASE (komanda). Atminkite, kad ši komanda turi būti stoped kuo greičiau, kai jūs skaitote gaunamus duomenis. Dont 'siųsti 8 bitai, kaip ir kitos komandos. Tikiuosi padėjau, Sėkmės

Hi licarus1 ačiū už atsakymą mano postą aš mačiau osciloscope DOUT Kaisčiai htrc110, kai jis buvo skaityti režimu ir nenaudojama nė žymės filed Antenna šioje būsenoje aš pamačiau impulsus. Manau, kad šis impulsas yra triukšmas. ką aš galiu padaryti, kol šio triukšmo ištrintas? plese man padėti ačiū

hye .. Norėčiau kurti RFID laiptinės spyna .. bet i dont gauti bet kokią idėją, kaip ir kur pradėti .. bet gali man padėti? Šiame projekte aš naudoju variklis, mikrovaldiklis 16F877A ir lygiagrečiai RDA .. PLZ help man ..

Kai sakote RDA laiptinės spyna, ką turite galvoje? 1. Baterijos tiekimo sistema 2. Išorės tiekimo sistema (5, 12, 24 Vdc) 3. Maitinimo sistema Ačiū

i tai viskas .. I'm planuojate naudoti bateriją tiekimo sistemą, kuri susijusi su RDA grandinės sistema ir integriniai mikrovaldiklių sistema .. gali ir man padėti?

Ar galite būti daugiau analitinio? Tai yra vienintelis būdas suprasti, ką jūs bandote daryti. Michael

tai mano galutinis projekto metus .. aš iš Malaizijos .. šiame projekte man reikia naudoti RFID kontrolės duris užrakinti ir atrakinti .. yra 4 parts/circuits..1st grandinės maitinimo 5V .. 2. grandinė yra lygiagreti duomenų konverteris serijos .. Duomenų iš RDA yra lygiagreti teisė? duomenis konvertuoti į serijos, kad microntroller gali skaityti duomenis .. pagrįstas duomenimis, mikrokontrolerów bus kontroliuoti variklio sukimosi kontrolės užrakinti arba atrakinti duris .. ni tik baigė 1-oji dalis .. gali ir man padėti?

Gerai, tai aišku. Tai galite padaryti tai, ką naudojant tik skaityti žodžius (EM4100) arba skaityti / rašyti žodžius (AT5567). Siekiant comunicate su žymės galite naudoti ic kaip EM4095, 4,2 - 5,5 V arba HTRC110 (SPI kontroliuojamų), 4,5 - 5,5 V Pirmiausia turite nuspręsti, kokios rūšies žodžius jūs ketinate naudoti. Galite tai padaryti su tiek darbo tik skaityti arba skaityti / rašyti žodžius. Naudojant tik skaityti žodžius jūs turite išmokti kortelės 64bit id laiptinės spyna, naudojant tarkim mygtuką. Tada, kai spyna skaityti šį ID, atvers duris. Naudojant skaityti rašyti / korteles turite sukurti prietaisą, raštu pateikti informaciją viduje blokus, ir taip pat turite atkreipti dėmesį į durų spynos. Taigi, kiekvienas duris turės jį savo adresą. Naudojant prietaisą, parašyti kortelės rašysite viduje slopina specifinių durų adresą. Kai durys rašoma žyma ir adresas yra tas pats tada duris atvers. Manau, kad tai buvo labai gerai padėti, kad galėtų pradėti savo mokslinius tyrimus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back