120 MHz band pass filtras dizainas - help please

D

davicente

Guest
Aš suprojektuoti ir sumodeliuoti 120 MHz (BW3db = 21 MHz) Bandpass filtras su ciolcraft ir temex S-parametrų failus, bet kai aš padariau PCB, filtro reakcija buvo gana skiriasi nuo vienos gavau su mikrobangų biuro modeliavimo metu . Ar aš padariau blogą modeliavimas? Turėčiau remtis ai-parametrų iš coilcraft ir temex,? Ačiū iš anksto. Arevalo

Per šių dažnių papildoma talpa PC pagalvėlės ir pėdsakų, taip pat pėdsakus induktyvumas tampa reikšmingas. Jei tai ne PC lentos vis dar yra panašūs parasitics. Pabandykite vėl modeliavimas arba su šių parazitinių vertės sąmatas, arba dar geriau PC laive išdėstymą savo modeliavimo.

Davicente, pabandykite įtraukti elementų modeliavimo leistinus nuokrypius. Jūsų filtras yra santykinai siaurajuostis ir tikriausiai jautrus leistinus nuokrypius. I dont know, kaip filtrus atrodo, bet jūsų atveju, tai geriau naudoti filtrą su rezonatorių vietoj kanoninės formos vieno - galite kurti tokią fiter, identiškų induktyvumo. Paimkite bent N / U / H / E / R / T / Z svetainė. Čia galite rasti F_I_L_T_E_R Solution 9.0 demo, galinčių projektavimas identiškų rezonatorių su filtrais. Best of luck, STO

Jūsų filtras tik sudaro RLC ar aš tai aktyvaus?

Labas Stoyanov negalite rasti elementą filtravimo sprendimus, projektuoti BPF su identiškų rezonatorių. Kaip aš galiu naudoti šią funkciją? Linkėjimai

Manau, 120MHZ filtras yra lengva parengti su LC komponentų. prieš pradėdami kurti tai, ko jums reikia, kad nustatyti tipą ir serijos filtru. per debug apdorojimo, turėtumėte užpildyti kiekvieną bendrąją žingsnis po žingsnio.

Noriu dizainas ant FR4 pcb 1.6mm thickness.The diapazone, bandpassfilter yra tarp 200Hz ir 10kHz 70Hz ir 30kHz.Cutoff dažnį. Pls man patarti kokio tipo kondensatorius būti naudojami, kaip nurodyta žemiau: 1. 220nF 2. 100nF 3. 470uF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back