12 vatų SMPS naudojant uc3845 & MJE13007

J

jagspaul

Guest
Aš padariau 12V, 1 amp SMPS Naudojant uc3845 ir MJE13007 (NPN Transistor).dėl srovės 100 mA, SMPS yra stabili, tačiau WHE srovės 500 mA, tranzistoriaus gauti žalos (Base surinkėjas sankryžos trumpojo jungimo grandinės).Please help.

linkėjimai
Jagadish

Kokios reakcijos laikas jūs naudojatės?Kas yra leakeage pirminių apvijų transfomer?Ar priemonė su osciloskopu didžiausias amplitudės impulsų?
Kitas dalykas, tu buferinis vartai (bazei mūsų atveju) vairuoti grandinė?bipoalar tranzistoriai gali prireikti didesnių bazės srovių, nei MOP vartai srovė.pat yra geras ideea Jei galite pateikti neigiamų impulsų ir išjungimas.sujungti į tranzistoriaus bazės neigiamas kaištis iš electrolytic cap ir teigiamas PIN bazė vairuotojas.kartu su dangteliu turėtų būti 22-47R rezistorius.BŽŪP turi būti 10-47UF bent min 25V.
šios galios lygį, bus lengviau naudotis specialiais SMPS IC kurie įtvirtinti kontrolės ir jungiklį.powerint (viršuje, TNY, LinkSw) ST (Viper) Fairchild (fan) yra tik keletas variantų.jie turi išsamios literatūros ir dizaino pavyzdžius ir labai lengva jomis naudotis.

Ačiū už Jūsų atsakymą.
Iš esmės aš neturiu osciloskopu.Galiausiai turiu pakeisti MOP tranzistorius su 2SK727 BJT ir išspręsti problemą.Manau Vceo iš MJE13007 nėra pakankamai šiai programai.Dabar problema, susijusi su šios sistemos stabilumą.O / P įtampa SMPS yra labai nestabili.
I am new in SMPS sistema.Turiu tik teorinį idėją (praktiškai).Aš padariau tą patį reitingas SMPS su ST Viper22 PWM Controller ir rasti puikių rezultatų.Bet noriu pastatyti SMPS tik atsargiai PWM Srovės reguliatorius (UC3844/45) ir galia MOSFET, kuris yra lengvai prieinami mūsų rinkoje.Taigi aš prašau jūsų suteikti man grandinės schema su visais transformatorius (pagrindinius duomenis, paaiškėja, vielos dydis ir tt) ir dizaino lygtis praktiškai pastatytas ir išbandytas SMPS, kad galėčiau pastatyti visą įrodymą sistema lengvai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back