12.1 į Cadstar Express importuojant failus

L

lhavens

Guest
Ar mutliple failus importuoti cadstar 12,1 Express? Turiu lenta kontūras, ir aš bandau, taip pat importuoti sukilėlių es LED failą. Noriu būti valdybos ..... Visus pasiūlymus? Aš esu pataikyti į sieną, aš bandžiau juos sujungti soldworks, bet tai nepadės gerai dirbti su sluoksniais. Naujokas, Lee

Jūs galite turėti tik 1 lentos kontūro CADSTAR. Taip ilgai, kaip jūs ne daugiau kaip pin / skaičius CADSTAR Express "dalis, galite kopijuoti / įklijuoti kitus dizainą į vieną dizainą. Aš siūlyčiau dubliavimo lenta kontūro kaip pav.

Gerai, kad mano kitas klausimas, gali sluoksnių būti importuojami? tiek lenta kontūro arba sudedamoji dalis?

Gal galėtumėte paaiškinti, ką umporting į valdybos? Kas sluoksnių jums reikia? papildomai standartas sluoksniai jau yra, ir ką naudojimo jie. , Jeigu Jūs bandote imort komponentai iš SolidWorks Youd būti geriau IDF, jei ne, jums reikia sukurti piešimo lenta kontūro ir komponentų pozicijas, išskyrus kaip DXF ir naudoti šią importo lenta kontūro lenta kontūro . Sudėtinės pozicijos turės būti importuojami kaip skaičiai ant dokumento sluoksnio, tada naudojamas rasti komponentų, kad jums reikės vietą rankiniu būdu iš Cadstar bibliotekos. Ilgai kalbantis, kodėl Smart naudoti IDF sąsaja:)

Paprasčiau tariant, ne jums negali importuoti sluoksnių. Tačiau, jeigu komponentas, kad jūs importuojate naudoja sluoksnių nėra jau pateikti projektavimo tada jums bus raginami įtraukti juos arba pasirinkti esamą sluoksnis. Pavyzdžiui, galite turėti sluoksnį, vadinama "viršuje šilkografija" - jei importo komponentas, kuris naudoja "iš viršaus šilko" (tą patį sluoksnį iš tikrųjų - tik pavadinti kitaip) galite pridėti (nėra gera idėja - tampa paini) arba pasirinkti "viršų šilkografija", kas tai yra "iš viršaus" importuotų komponentas šilko.

Gerai čia yra kitas klausimas, aš raštuotas, taip siekiant supaprastinti importuotų aplanką. Kita problema, aš turiu sukurti Terminis Via, kad dirba su vario trinkelėmis. Any advice? Aš žinau, aš pridėti sluoksnių, bet Im not sure, kaip pagalvėlės dirbti su vario. Jis mano, kad turi būti projektavimo klaida. ačiū Lee

Lee jūs tik naudojant išreikšti arba jūs naudojate Lite? Kas tiksliai yra bandote naudoti šilumos per? Išbandykite šį dienoraštyje. [Url = http://cadstar.blogspot.com/2010/11/having-trouble-with-components-with.html] Atsižvelgiant CADSTAR:? Nesiseka komponentai HEATSINK pagalvėlės su šilumos Vias [/url] Iš tiesų skaityti visą dienoraštį ir užsiprenumeruoti jį - jis gali paskatinti daugiau Parašytas lol

Tai buvo labai naudinga. Ačiū. Ironiška, tačiau mano bosas sako, kad man reikia mokytis OrCAD dabar, Jis mano, kad mes naudodami. Kaip jie sako: "Grįžti į piešimo lenta". Thank you so much jūsų pagalbos. Esu tikras, kad viską, ką man padėjo tik jungiklis šiek tiek mažiau skausminga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back