11:53

M

masterleous

Guest
Turiu Apie UPS Transformatoriai klausimą.Aš mačiau tiek daug UPS linijas, ir reikia žinoti apie klausimu, susijusiu su jais.

Kai kuriose UPS centras paliesti Transformer naudojama suplakti, kurio centras pakratant tiesiogiai ar netiesiogiai susijęs su Battery ve ir kitais galiniais įrenginiais, yra prijungtas per tranzistorius ar MOSFETs iki Battery va.

Kai kuriose konstrukcijose, normalus dviejų vielinių transformatorius naudojamas vartydami.

Aš noriu žinoti, kad Kokie pagrindiniai skirtumai privalumus ir trūkumus tiek dizaino, kaip aš noriu žinoti, kad už naują dizainą.Kuris iš jų geriausiai Pure Sine wave ir modifikuoti Sine Wave UPS.

Ačiū,
masterleous

Labas,
Tai priklauso nuo to, kokia galinga, jums reikia keitiklio, kad bus centras paliesti transformatoriai duoti daug daugiau galios, jei viršija 500 W ir jos schema, maršrutais, yra daug mažiau detalių nei be centro pakratant tie.

Padaryti gryna SINEWAVE inverter yra košmaras pats pragaras, tai sudėtinga, per daug dalių, ir jums reikia sudėtingos įrangos, tune it up, pavyzdžiui, "osciloskopu", o jei jums pasiseks ir viskas vyks gerai, ir ateityje jūs turite problemų jis bus jus vieną dieną patikrinti visas dalis ir fix it!

Siūlyčiau eiti į paprastą kvadratinės bangos dizaino centras paliesti transformatorius (grandinė pati kaip 5 ar 6 elektroninės dalys "išlaidas, pavyzdžiui, tik 3 $ ir puikiai veikia), aš iš tikrųjų padarė vieną sau, kad žibintai visiems mano namas (2000 Watts) ir veikia puikiai nuo 2 metų.

Aš niekada pastatytas "modifikuoti stačiakampės bangos", bet iš to, ką aš perskaičiau, manau, kad bus perfom kaip paprastas stačiakampės bangos.masterleous rašė:

Turiu Apie UPS Transformatoriai klausimą.
Aš mačiau tiek daug UPS linijas, ir reikia žinoti apie klausimu, susijusiu su jais.Kai kuriose UPS centras paliesti Transformer naudojama suplakti, kurio centras pakratant tiesiogiai ar netiesiogiai susijęs su Battery ve ir kitais galiniais įrenginiais, yra prijungtas per tranzistorius ar MOSFETs iki Battery va.Kai kuriose konstrukcijose, normalus dviejų vielinių transformatorius naudojamas vartydami.Aš noriu žinoti, kad Kokie pagrindiniai skirtumai privalumus ir trūkumus tiek dizaino, kaip aš noriu žinoti, kad už naują dizainą.
Kuris iš jų geriausiai Pure Sine wave ir modifikuoti Sine Wave UPS.Ačiū,

masterleous

for your nice reply,

Jūsų Nice Atsakyti nino220022
Ačiū,

Citata:

Aš iš tikrųjų padarė vieną sau, kad žibintai visiems mano namas (2000 Watts) ir veikia puikiai nuo 2 metų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back