10BaseT arba 100BaseT

L

lukaka

Guest
Hi there, hope you can help me out.

I made a kabelio tinklo, po T568A norma.I've done this daug kartų (ir bet visiems kartą padarė UTP kabelis jo / ger pačios).Anyways, į tai, kad kartą vieną pusę kabelį buvo įjungtas į jungiklis o kitas galas buvo įjungtas į pc, aš neturėjo nuorodą visiems.(abiem jungiklio ir niekam yra 10/100 autonegotiation visiškai pajėgi).

Aš rechecked kabelį ir Kaisčiai iš buvo baudą.Po kurio laiko aš parsisiuntėte greitis sąsajos savo OS iki 10Mbps, pilna, ar pusiau dupleksinis ryšys, tada aš galėsiu gauti nuorodą.

klausimas: tai kodėl?

Aš padariau kitų kabelių, nauji kabeliai, nauji žvakės, ir aš galėčiau gauti nuorodą 100Mbps, visiškai dupleksinio.I
don't get it.

If anyone can vadove man sužinoti, kodėl įvykus, I'll
be thankfull.

linkėjimai

Lucas

Kartais JUNGTIS kad prasta kontaktų laidų dėl to, kad trūksta dėmesio, kai įterpimo arba dėl statybos deffects.Kai kurie iš šių trūkumų yra nematomas.Ściął jungtys ir įrašyti naujus, ilgainiui naudoti kitų dviejų porų laidų nei ankstesnės.Kitos posibility yra kabelis, kurį galima deffective (trumposios grandinės, atviros vielos, aštrių lenkimo kabelį
ir pan.)

/ pisoiu

Ei pisoiu,

thanx for your time.Klausimas buvo tik apie tai.Manau, kad jungtys būtų gerai Kędzierzawy out.I just
don't understand kodėl ji dirba 10Mbps ir 100Mbps.I mean, abiem atvejais (10 ° 100), kaiščių naudojami (pagal T568A / B norma) yra 1,2,3,6 (baltos, žalios, m-oranžinė, oranžinės spalvos).Taigi, manau, kad, jei šis kabelis veikia 10Mbps, tada kabeliai yra teisinga (o ne trumpalaikių circuited, sulenkto, tt, i am rigth?).Taigi, kas bus sukelti, kad aš galėtų perduoti duomenis per 10Mbps ir ne 100Mbps?

Thanx again

Lucas

Dėl conection pereiti į PC reikia naudoti Crossover kabelis ne tiesia kabelį.

jj

> Dėl conection pereiti į PC reikia naudoti Crossover kabelis ne tiesia kabelį.

JJ

Niekas, naudoti crossover kabeliu prijungti 2 kompiuterius, dviejų maršrutizatorių, PC ir maršrutizatorius.Jei norite prisijungti prie kompiuterio arba maršrutizatorius, prie perjungtuvo arba habų, jums reikia straigth kabeliu.

Lucas

Aukštojo dažnio duomenų perdavimo yra jautrūs Parasitic capcitances.Jei Parasitic capacitive apkrova yra jūsų kabeliu (lenkimo, prastos izoliacijos laidams - iš gamyklos
ir tt), tai turės įtakos jūsų duomenų perdavimo.Jūsų atveju, pajėgumų atrodo pakankamai mažas, kad būtų galima 10Mbps duomenų srauto, tačiau pakankamai aukšta, kad būtų sumažinti 100Mbps perdavimo.Iš esmės, jūs ten mažai Filtras.Deja, tokie defektai gali būti pažymėti tik speciali įranga, didžiąją dalį laiko nėra matomas nemokamai akis, nes defektas yra viduje kabeliu.Būtų buvę tikrai keistai yra atvirkštinė situacija ... veikia 100 ir suges 10.

/ pisoiu

Jei galite sau leisti imtis kabelis kad neveikia 100Mbps, nukopijuokite jį, kad jis trumpesnis ir bandykite dar kartą, jis gali dirbti šį kartą.
BTW, kas buvo ilgio kabeliu, kai bandė 100Mbps?

Ei, ačiū visiems už atsakymus ...

Manau, kad pisoiu gali būti rigth.Tam tikru būdu, mano kabelis gali dirbti kaip mažos einančioje filtrą.Aš neturiu jokių priemonių atlikti frecuency bandymo rigth dabar, bet kai kada aš galiu, aš būsiu.

Ir sutapanaki, ji yra tik 5 metrų ilgio kabelis, ji ne tokia ilga.Just a patch cord.I
don't wanna nukopijuokite jį dar ...nori atlikti keletą bandymų su juo pirmą ....thanx anyway

Lucas

Taip, nėra prasmės dėl 5m tik.Manau, kad tai galbūt trumpas Pakanka įvesti pakankamai kabelio nuostolių ir įsukami jūsų duomenis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back