10 min laikrodis krepšinio suvestinėje

S

Sheheryar

Guest
Sveiki eerybody! Aš tik norėjau žinoti, kaip galėtume sukurti 10 min laikrodis, kuris bus rodomas ant suvestinėje (už pvz. krepšinio) Aš žinau, kaip naudojant 555 laikmatis ir 7 segmentų vairuotojo ir dekoderis ir visi ..... bet man hav naudoti laiką bazę? ir kaip Wud IB galima paleisti laikrodį atgal? ty nuo 10 min iki 9 ir 8, ir tada iki laikrodis erkes iki 00:00? PLZ help! (skubiai) I WÜD b labai dėkingi, jei kas nors atrajoja suteikti man dok ar interneto nuorodą arba gud vaizdus? (Bet kurį tinklalapį, rodanti, kaip laikrodis naudojamas suvestinėje naudojami !!!!) dėka krūva! Sheheryar!

Hi Dear Sheheryar! Aš recommand galite naudoti paprastą mikrovaldiklio; pvz. PIC16F84A. Tai lengva naudoti ir pakankamai stiprūs, kad tai, ką norite. Ačiū!

Gerbiami Mansuro Bhai! Aš cannnot (negali) naudotis mikrovaldiklio! aš padariau kovos .... bet vis dar esu havin problemų developin 10 min laikrodis! shld i naudoti 555 ar oscillator9crystal) arba wat?

Tikslumą, jums reikės kristalų laikrodžių osciliatoriai.

Taip, galite naudoti 555 laikmatis, tačiau tai yra mažiau tikslūs.

gerai, kad gali b reguliuoti usin kintamasis rezistorius Manau! ir ..... kuri IC (TTL) turėčiau naudoti žemyn skaičiavimo ty nuo 9 thenn 8 tada 7 iki 0?

[Quote = Sheheryar] gerai, kad gali b reguliuoti usin kintamasis rezistorius Manau! ir ..... kuri IC (TTL) turėčiau naudoti žemyn skaičiavimo ty nuo 9 thenn 8 tada 7 iki 0? [/quote] Bet jūs turite kalibruoti dažnai laikykite jį tikslūs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back