10 * 1 * 2 mm3 2.4ISM Antena: Ar tai įmanoma?

J

Jerzyg

Guest
Hi everyone,

Bandau naršyti kai literatūroje sužinoti tai įmanoma išspausdinti antenos matmenys 10 × 1 × 2 [mm3], veikiančių ISM2.4GHz juosta.Tai gali būti monopole / IFA konfigūraciją, taip pat gali būti spausdinami virš įžeminimo plokštės.

Ar manote, kad tai gali būti įmanoma miniatiurinių elementas tiek daug, ir vis dar turi pakankamai Impedance spartos?Leidžia manyti, kad spinduliavimo dėsningumo nėra svarbu dabar.

Būčiau dėkingas už bet kokia diskusija!

Linkėjimai,
Jerzyg

Taip galima pažvelgti

http://www.globalsources.com/gsol/I/USB-Bluetooth/p/2000000003844/3000000149681/sm/1000460939.htm

pirkti ir atidarykite

pl

Ačiū Plazminiai!

Taip, tie vaikinai padaryti meandra tipo atspausdintas antenos, greičiausiai be pagrindo plokštuma pagal radiatorius, todėl rūšies monopolis, kaip antena.Tačiau man įdomu, kokios Impedan jie gauti.Taip pat esu suinteresuotas informacijos apie kokybės veiksnys.Ar žinote, bet apie tai tokių sprendimų kortelių?

Linkėjimai,
Jerzyg

Aš nežinau, bet manau, kad jūs galite nusipirkti vieną kopiją ji modeliavimo priemonę ir bandyti jį analizuoti
pl

Thanks again!Taip, kad S idėja.Tačiau komercinių sprendimų antena dizainas (tikiuosi) apima poveikį integracijos, korpuso ir tt
Šiuo metu aš einu kai su skirtingais meandra modeliavimas spausdintų eilučių, tačiau per šį tomas Aš negaliu eiti mažiau nei 4GHz.Atrodo, kad tarp antenos ginklų sukabinimo riboja galimybę toliau mažinti rezonansinis dažnis.

Linkėjimai,
Jerzyg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back