1 to3 Wilkinson galia splitter

S

stefen

Guest
Dear all, Ar kas nors suprojektuoti nuo 1 iki 3 nelygios galios skirstytuvo, aš perskaičiau Mikrobangų Inžinerija (David Gaisras). Ji sako, ji yra šiek tiek sunku disign daugiau nei 3 būdai galia skirstytuvo. Ar kas nors, kas padarė jį pasidalinti patirtimi su manim? Ačiū

Sukabintuvai / galios skaldytuvai yra daug šeimų. Tai, ką jūs norite padaryti tai, kas vadinama "Un-net Rat Race" jungtys dauguma kartais vadinamas "Hibridiniai Rings". Jie dažniausiai daroma juostelės-line bangolaidžių ir bendraašių garsiakalbių. Aš neturiu skaitytuvo, bet pabandyti rasti šį artimiausią biblioteką: "Hybrig grandynai, mikrobangų krosnelės" Proc. IRE turėklai. 1947 Nuo W. Tyrell IRE TRANS "plačiajuosčio bendraašius Hybrid žiedas analizė". Mikrobangų teorija ir techniq. MTT-6 1958 Nuo: V. albanų, P. Peyser

O beje čia yra, šakotuvų / Skirstytuvai / daliklis, Mikrobangų pasaulyje žinomų sąrašas ir surprisely kai kurie ne. Marcuwitz bangolaidžių skiriamųjų ribų vadove. Aš pridėti juos naudojant savo populiariausių vardų: Hybrig žiedas Wilkinson. Prijungimo Multihole jungtis Riblet-Saad jungtis Moreno Cross-Guide jungtis atšaka jungtis Riblet trumpo laiko tarpsnių jungtis

tai gali padėti: m * w.edaboard.com / viewtopic.php t = 89.212 & pabrėžti = Wilkinson

Aš desiged 3 Wilkinson skirstytuvo už X juostos. Jūs galite kurti Star arba trikampis grandinės. Turite prisijungti rezistorius tarp bet kurių dviejų mazgų (3 ne visi) ir su m. juostelės ji yra sudėtinga. Galite naudoti tik du varžai, bet tada jums prarasti izoliacija tarp uostų. DJ

Kokią programinę įrangą jūs naudojate sukurti 3-way dalytuvas, sako, sunku dalis yra disign crossover izoliacijos rezistorius. Kokia jūsų nuomonė?

Kas yra dažnis. Pyktis jums reikia? Galite galvoti apie įvairių būdų, kaip išdėstymas grandinės norint turėti thtree varžai. Neįmanoma, kad jie visi vienu sankryžos, todėl naudokite oro tiltas trumpą enought min įtaką. Jeigu izoliavimas yra ne kritinė give up rezistorių.

Ką daryti, jei buvo sukurti 4.8dB jungtis ir tada CASCADE jį su Wilkinson skirstytuvo? , Kad turėtų suteikti jums 3way net padalinti.

Iš tikrųjų tik ištaisyti jums, kas iš tikrųjų prašyti apie dažnių diapazone aikštelė. Couplers / galios skaldytuvai yra daugeliu atvejų pasyvus, todėl dažnis yra priešingai su aktyviu grandinės yra gana daug plačiajuosčio ryšio. Kas yra svarbu, tačiau movomis / galios skaldymo (1) sukabinimo įtaisui, kurie yra decibelų incidentas galios santykis per susietosios galios ir (2) kryptingumo, kuri vėl dB masto susietosios galios per atsietosios uosto galios santykis. Kai jie paklausti, kas yra izoliacija, kad nieko, bet santykis incidentas galia galia dB atsietosios uosto (S). Dažnis yra antrojo svarbu. Svarbu yra tai, kad gamintojai gali pasakyti, kad yra 10dB (pavyzdys 2GHz) didžiausios sukabinimo. 3dB dažnių juostos plotis yra lingua franca naudojamas mus. Couplers yra pasyvūs struktūros iš prigimties. Todėl jie yra gana daug plačiajuosčio ryšio. Dažnių diapazonas yra svarbus, tačiau ne tiek svarbus, kaip aktyvių grandines. Rember kad. --------------------------- Kas yra svyruoja STEFEN nori?

Ar kas nors žino, kiek 2-way Combiner / skirstytuvo Combo įrenginys yra. Aš girdėjau, tai buvo apie 1400 $, bet tokio prietaiso, manau, jis yra per daug. ::

[Quote = ertug] Ar kas nors žino, kiek 2-way Combiner / skirstytuvo Combo įrenginys yra. Aš girdėjau, tai buvo apie 1400 $, bet tokio prietaiso, manau, jis yra per daug. : [/Quote] Priklauso nuo taikymo. , Jei norite kažką ypatingo (speciali programa) kurti savo palydovą, kodėl neleidžia man įkrauti savo 2000 $ yra toks vienas. Aš plokštelė su aukso ant viršaus ir tt Jūs galite pirkti maitinimo tipo sankabas / Skirstytuvai / dalytuvus net 10 $ elektroninių parduotuvių televizoriaus tie. http://www.miteq.com/micro/powercomp/index.html viršutiniame kairiajame paveikslėlyje yra "žiurkių lenktynių" minėjau anksčiau. Mes pastatėme tipo sankabas pasyvus RD klasės laboratorijoje pernai. Ji kainavo universiteto žemės riešutų.

Už 3 mikrojuostelinių Wilkinson skirstytuvo, siekiant išlaikyti aukštą atskyrimas tarp bet kurių dviejų uostų, vienas turi prisijungti 3 varžai. Neįmanoma, todėl jūs turite naudoti, pavyzdžiui, oro tiltas, obligacijos ir tt Kaip dažnis pakyla išdėstymas yra sudėtingas ir keblus. Beje lengva eay bet imtis daugiau ploto mensioned prieš, padalinti jį du kartus.

Turiu klausimą apie galios daliklis / Apjungėjų vėl. Ar 2 būdas Power paskirstytojas / sujungėjas remia DC - 1 GHz dažnių diapazonas ir kainuoja apie 500 $ arba žemiau. Įterpties nuostoliai yra mažesnis nei 5 dB yra priimtinas ir nėra jokių kitų apribojimų. :? ::? ::?

Hi STEFEN, Kur u naudojant šią skirstytuvo? jis dirba kaip Combiner? jei ne tada gali sukurti nevienodą 3 way splitter be tų izoliacijos rezistorius. Bet atsiminkite, kad tai priklauso nuo to, kur jis bus naudojamas. Jei išvesties lizdai nutrauktas atitiko varža ir jis naudojamas kaip skirstytuvo, tada u gali nekreipti dėmesio į tuos izoliacijos varžai. g86 [quote = STEFEN] Dear all, Ar kas nors suprojektuoti nuo 1 iki 3 nelygios galios skirstytuvo, aš perskaičiau Mikrobangų Inžinerija (David Gaisras). Ji sako, ji yra šiek tiek sunku disign daugiau nei 3 būdai galia skirstytuvo. Ar kas nors, kas padarė jį pasidalinti patirtimi su manim? Ačiū [/quote]:! :: Idėja :: :: idea :: D: D: idėja :: idėja :: idėja :: idėja :: idėja :: idėja :: idea ::? ::?

u nėra apibrėžta specifikacijų arba savo reikalavimus! jie yra būtini Pasirinkus tinkamą sprendimą: 1. įterpties nuostoliai (6dB praradimu ar labai mažai elektros energijos Combiner) 2. pralaidumo (siaura ar plati) 3. dažnio (HF, VHF, UHF, arba mikrobangų) prisiminti, kad galia skaldytuvai gali būti praradimu, bet galia Combiner Hidraulinis. BEST!

Man patinka kurti ir įgyvendinti 3dB šakotuvą 950-2250Mhz.After šiek tiek mokslinių tyrimų, radau, kad ji turėtų būti įgyvendinta su "Hybrid žiedas" sugested S. kovo, di Kim Andy. Naito.Now turiu savo 2 dokumentus: 1 - S. kovo. "Plačiajuostės perdavimo linija Hibridinis žiedas," IEEE Trans. MTT, Vol. 16 birželio 1968, p. 361. 2-DI Kim ir Y. Naito "Tobulinant Hibridinis žiedo 3-dB Kryptinės Couplers plačiajuostį projektavimas," IEEE Trans. MTT, Vol. MTT-30, Lapkritis 1982, p 2040-2046. Thanx

[SIZE = 1] ---------- Pranešimas pridedamas 16:59 - --------- Ankstesnė žinutė buvo 15:25 ---------- [/size] [/color]
Aš desiged 3 Wilkinson Splitter FO X BAND . Jūs galite kurti Star arba trikampis grandinės. Turite prisijungti rezistorius tarp bet kurių dviejų mazgų (3 ne visi) ir su m. juostelės ji yra sudėtinga. Galite naudoti tik du varžai, bet tada jums prarasti izoliacija tarp uostų. DJ
ei, kuris programinės įrangos turite naudoti modeliavimo. galite man laišką, kad failas. ir vienas dalykas. aš noriu, o imituoti Wilkinson galia skirstytuvo su talpinė pakrovimo, ar galite man padėti, nes.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back