1 / f triukšmo analizę Cadence

U

Ugur Yegin

Guest
Sveiki, Mes turime suprojektuoti pagrindinės srovės šaltinis pakrautas NMOS bendro kodo stiprintuvo, taip pat op-amp 0,35 technologija, kadencijų ir ne mažiau kaip 1 / f triukšmo, mes norėtume optimizuoti dizainą. Kadangi aš nesu labai gerai susipažinęs su triukšmo modeliavimas, gali kas nors padėti man su: 1) Ar reguliariai triukšmo analizę Cadence (įvesties triukšmo nėra atsižvelgiama į condideration tik triukšmo pridėta stiprintuvai) duoti 1 / f triukšmo ar sukauptą nuo šilumos ir dažnio triukšmo? 2) Jei jis yra sukaupta triukšmo, kaip aš tiesiog gauti 1 / f triukšmo? 3) Kaip aš galiu paleisti optimizavimo, siekiant sumažinti šią vertę? Aš būtų labai dėkingi už bet padėti šiuo klausimu. Ačiū ir Best Regards Ugur Yegin

Išanalizuoti triukšmo jūsų grandinės, galite padaryti "Triukšmas" modeliavimo Cadence. Šis modeliavimas rodo, triukšmo prisidėjo įvairių prietaisų grandinę. Kai tai padarysite, triukšmo modeliavimo, sklypas triukšmo kreivė. Ši kreivė bus reguliariai triukšmo kreivė, kurį mes matome vadovėliai formos. ty tai bus didelis žemų dažnių, eksponentiškai mažėja visoje dažnio, po tam tikro f, jos beveik pastovus. Kad f yra vadinamas triukšmo kampe. Bet ir žemiau šios f triukšmas yra vadinami kaip 1 / f triukšmo ir virš f triukšmas yra vadinamas šilumos triukšmo. Jūs galite išspausdinti kadencijų triukšmo santrauka, kuri leis jums sužinoti integruotos triukšmo visoje dažnių juostoje. Ji taip pat rodo pagrindinius triukšmo prisideda prietaisai kartu su triukšmo tipo. "ID" reiškia, terminio triukšmo ir "FN" reiškia 1 / f triukšmo. Galite pakeisti šių prietaisų proporcijos sumažinti savo šilumos arba 1 / f triukšmo. MCB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back