1.27mm plataus pcb atsekti carrys 1.2Amps RMS

E

eem2am

Guest
i am nustatančią dvigubi 10w SMPS (12v į).

Aš 1.27mm atsekti kuri atsižvelgiant 1,2 Amps rms apie 2cm ...... jis yra viršutinis sluoksnis ir atsietos arba pabaigoje.

mano dugne sluoksnis yra įžeminimo plokštės.

Norėčiau, kad šis 1.27mm mikroelementų storesnis bet aš sakė, kad man reikia ne daryti, o turi užpildyti plotą aplink jį labiau užpildyti.

i feel šio mikroelementų turi būti storesnės, ji tęsiasi nuo įėjimo emc LC filtrą į maitinimo jungiklis linijos kondensatorius ir paskatinti konverteris.

turėtų ir kad jis storesnis išsklaidyti šilumą.ar reikia pildyti apie jį žemės ir palikti ją 1.27mm?

I would definitely make it storesnis.

Atsižvelgiant į tai, kad jo balansinę jungimo srovių, jo galios gali lengvai būti didesnė, nei būtų galima tikėtis (P = I ^ 2 x R prisiminti).

Bet galia jos išsklaidantys rodomas kaip ripple voltage, todėl thickening jį sumažina atsparumą, taip pat padės su ripple.

Mano filosofija yra, kodėl atlikti storesnis žemės plokštumų dirbti daugiau galios, jei man nereikia generuoti, kad daug šilumos pradėti?Frank.
http://www.frankvh.com

Yra bent du aspektai: Maksimalus dabartinis pajėgumas pėdsakų atitinkamai Perkaisti ir priimtinas atsparumas atitinkamai įtampos mažėjimą.Žemosios įtampos grandinėms, antra, paprastai nustatant mikroelementų skersinukais.

Aš siūlau apskaičiuoti stebėti varžai.Savo pavyzdžiu jis jau 8 mohm su 1 uncija (35 mkm) vario, PCB, gana daug mano nuomone.

Kaip kito taško, lydymosi integralas ∫ I ² dt iš pėdsakų turėtų būti suficiently didesnis nei saugiklių apsaugoti grandine.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back