0809 ADC su 8051 programa

S

saidutt

Guest
Labas, Aš rašau kodas 0809.sensors ADC yra POT 10K omhs ir drėgmės jutiklis modelis ne: CHR -01. turiu keletą abejonių ADC 0809, pavyzdžiui, 1) ADC produkcijos (D0 - D7) Duomenų perdavimo linija suteiks mums dvejetainis šešioliktainis duomenys, i konvertuojami į dešimtainį šešioliktainis duomenis ir (dešimtainė šešioliktainis duomenys arba su 0x30 rodyti serijos uosto) Pavyzdžiui: dvejetainis šešioliktainis duomenys 0x0FD dešimtainį šešioliktainis duomenų 0x02, 0x05, 0x03 kaip 253 ženklų po kablelio vertė. mano abejonės yra konvertuoti dešimtųjų šešioliktainis duomenų įtampos vertės, arba kai kitas dalykas. 2) laikrodžio signalas ADC 0809 500 KHz frequency.i prijungtas keturių šlepetės sumažinti dažnio mikro valdiklio (11,059 MHz) ir kaip laikrodis ADC. Tačiau duomenys nėra rodomi nuoseklųjį prievadą langai Hyper Terminal, kol ir jei i plug ir prijungti laikrodis pin ADC. mano abejonės yra, kodėl tai vyksta? prašome padėti man su šiais klausimais. ačiū

Mielas draugas tiesiog laikyti savo puodą didžiausios, ty 5V, jei jūs gaunate vertę daugiau nei 250, tuomet jūsų sistema yra darbo baudą nuo maksimalius rezultatus nuo ADC bus 255.but jūs niekada aš manau, gauti nuolat vertės. tai yra, nes 1 / 2 lsb klaida. mano klausimas yra tai, kad yra jūsų konversijos nenutrūkstamu režimu, arba jūs tiesiog pradėkite konvertavimo, kai jums reikia? antra, kaip jums perskaičiavimo laikrodis, gautų iš 11,0592 MHz? tiesiogiai iš krištolo flip flop PIN kodą? tai nerekomenduojama. ką jūs galite padaryti, kad paleidus laikmatį nenutrūkstamu režimu ir naudoti kaištis iš įdėti kurie tieks ADC laikrodis šaltinis. jei rašydami laikrodis dalis schem padės mums suprasti problemą, manau, kad galite naudoti bet kurį kitą 12 bitų ADC, I2C sąsaja, kuri bus lengviau ir bus suvartojama mažiau smeigtukai (jūs neturite nurodyti dvejetainius šešioliktainis duomenis arba dvejetainiu arba šešioliktainį abu yra tos pačios) dėl ml

Mielas draugas, aš siunčiu jums schema prašome patikrinti jį, ačiū [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 16 minučių: [/color] [/size] Dear friend patikrinti šį failą ačiū

o / PS atitinkamų skaitmeninės vertės pagal I / P įtampa. , Jei veref kontaktas yra prijungtas prie 5V, tada fiksavimo asortimentas stovi per 0-5V diapazone. Ir 5 / 256 matavimo taškai gali būti matuojamas ADC. ty kiekvieno ~ 19.5mV ADC nurodo atitinkamai pakeisti Ö / P. Už pvz., ne 0V I / P - skaitmeninis O / P bus 0, o kai ji padidėja iki ~ 19.5mV, O / P pokyčiai 1 ir 39mV bus 2 ir taip ... pagaliau 5V I / P O / P yra 255. Taigi, jei 100 (0x64), matuojama ne kaiščių D0-D7 \, dauginant 100 * 19.5mV suteikia I / P įtampa. Jei Vref kontaktas yra prijungtas prie 2.56V, žingsnio dydis bus mažinamas 10mv. Schema padės nustatyti problemą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back