0.18u technologija Cadence įrankis

V

vasu612

Guest
hi frenz, gali kiekvienas, kuris naudoja Cadence įrankis virtuozas gali pasakyti, kodėl ten r 2 rūšių poli, kai mes naudojame poli 1 & poly2 R išdėstymas ......????? Aš naudojamas Poly1 išdėstymo, bet jos, kai KDR klaida, kai aš poly2 vietoj Poly1 tada KDR švarus .... kodėl taip?? Ačiū, anksto. vasvi

dažnai naudojami du POLYS kondensatorius. viena poli yra naudojamas kaip vartai, yra tik dar vienas kondensatorius.

poly gali būti naudojamas vartų, poli atsparumo ir poli-poli dangtelį. Kiekvieną poli sluoksnis "Manau, kad" turėtų būti naudojamas tam tikras dalykas, ir turėtų kreiptis į PDK refrence informacijos, kurios poli yra naudojamas dalykas, aš manau, kad Poly1 naudojamas vartų, o gal ir rezistoriai, o poly2 naudojamas naudojamos kepurės. , Taip pat atminti, kad kepurės poli turi būti laidus galima idealiai metaliniu dangteliu, kuris infinte laidumas ", o rezistoriai u wanna rezistorius su mažo laidumo. "Manau, yra tam tikras specialias poli vadinama žmogiškųjų išteklių (didelis atsparumas), tačiau aš nesu įsitikinęs, todėl ir turėtų kreiptis į UR PDK žinoti, kurios jis teisingas poli ir žinoti kiekvieno sluoksnio taisyklės.

komplektas UR naudojant? jei TSMC, nenaudokite poly2 sluoksnis.

Už bet kurį procesą, gali būti daug pasirinkimų polisiloksaninis lygio ir metalo lygiai. Paprastai, Poli-1 naudojamas rezistorius (tiek didelės ir mažos vertės) ir poli-2 naudojamas kaip vartai ar viršų plokštės dangtelį. Jei Metalų viso yra 5, tai galite padaryti išdėstymo naudojant tik 3, nereikia naudoti metalo sluoksnių. TSMC turi daug skonio "technologija. Negalima prisiimti nieko. Paprašyti atitinkamos prof / Techninės Asmuo. Srivats

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back