žmonės apimti Pločio tarpas dabartinė nuoroda į PLL dizainas?

Q

qqpei

Guest
Aš neseniai skaitant Kandidatas disertacija apie PLL dizainas. Atrodo labai mažai paminėjo einamuoju lyginamuoju dizainas už siurblio. Ar jie naudoja keletas standartinių grandinių rūšies ar jos naudojimo kai kurių išorinių einamuoju lyginamuoju matuojant jų grandines?

nekilnojamojo lustai, mums reikia gerų esama referencinė, todėl nėra realaus PLL arba bet PhD "acadimic" laborotry naudoti lustą, ten r gerą srovės šaltinio Pločio tarpas, kad u naudoti, kad u dont būtinybę kurti vieną khouly

Paprastai ten Pločio tarpas nuoroda lustą, kuris yra toliau platinamos visiems blokai, įskaitant PLL. Taigi, apskritai kalbant, Pločio tarpas nėra PLL dizaino.

Hi all Aš patyrė PLL Dizainas CMOS technologiją. Aš Pločio tarpas nuoroda ir VI konverterio. Ir kiti dizaino savarankiškai šališkas grandinė kaip pastoviai Gm Paklaida. Bet aš manau, BGR + VI Keitiklis turi daugiau geri. (Temperatūra, galia variacijos ir procesas) Ačiū.

Pločio tarpas paprastai nedalyvauja PLL. Pločio tarpas suteikia stabilią įtampą nuoroda ne dabartinė nuoroda. Dabartinis nuorodos yra generuojami, naudojant Pločio tarpas įtampos. Aš net įdėti Pločio tarpas per arti PLL keliamo triukšmo problemų priežastis.

Chargepump srovės PLL gali turėti labai skirtingas. Taigi, jei jūsų reikalavimas nėra toks svarbus, Jūs galite tiesiog naudoti išorės R generuoti srovę. Ibinas.

[Quote = cmosekv] Pločio tarpas paprastai nedalyvauja PLL. Pločio tarpas suteikia stabilią įtampą nuoroda ne dabartinė nuoroda. Dabartinis nuorodos yra generuojami, naudojant Pločio tarpas įtampos. Aš net įdėti Pločio tarpas per arti PLL keliamo triukšmo problemų priežastis. [/Quote] PLL yra analoginiai dalis ir skaitmeninė dalis, tiesiog Pločio tarpas nuo skaitmeninio dalis, užteks

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back