Žinynas: Kaip sklypas gm * ro vs Vds kreivė su Cadence?

Atsiprašome, bet pokalbio nepaaiškina, kaip sklypas jį su Cadence

Sveiki afujian, Pirmiausia jums atliks DC valymas už Vds.Then iš ADE L aplinkoje galėsite prieiti prie meniu ir rasti rezultatai naršyklė. (Įrankiai -> Rezultatai naršyklė) Iš čia galite sklypas kreivių gm vs VDS ir GDS vs Vds nepriklausomai, kur GDS = 1/ro.After, kad jums teks tuos sklypus skirtingose signalo langai ir turite atidaryti skaičiuotuvą ir padalinti them.For Pavyzdžiui, dešiniuoju pelės klavišu ir savybių sklypas jūs pamatyti jo pavadinimas, tarkim wave11 ar kažkas panašaus, kad ir wave30 kitų sklypas, tada skaičiuoklė turėtumėte teisę: wave11/wave30 ir paspauskite sklypas mygtuką, norėdami pamatyti norimą rezultatą. Prieš visus šiuos galbūt turite sukurti failą kaip kad aš aprašyti šioje temoje http://www.edaboard.com/thread186018.html # post778216 , kuris taupo DC veiklos taško. Vilties virš atsakė į jūsų klausimą. Linkėjimai, Jimito13

Sveiki jimito13, jūsų metodas skamba puikiai, bet kai aš paspauskite dešiniuoju pelės klavišu 2 kreives, nebuvo turto pasirinkimas, areštas yra reslut.In skaičiuotuvas, aš rašau (NM0: GM) / (NM0: GDS) ir sklypas, bet nepavyko ir klaidos pranešimą ateiti out.so, kas yra negerai ????[ color = "Silver"] [size = 1 ]---------- Rašyti Pridėta 15:10 ----- ----- Ankstesnis buvo 15:09 ----------[/SIZE] [/color]
97_1287673725_thumb.jpg
[/url] [/img]

Na, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite gal nėra tinkamas veiksmas .. nepamenu gerai, bet tai padaryti: dukart paspauskite ant 1. sklypas ir pamatysite vardas ten, daryti tą patį antrą sklypą ir galiausiai suskirstyti šiuos skaičiuoklė . klaidų vis dar egzistuoja? Jei taip po jį su ekrano arba parašyti pranešimą, kad jūs matote. Būtų malonu, kad po pirminio klaida, kad jūs su kuriomis susiduriama, gal aš galiu padėti jums geriau, jei matau klaidos pranešimą.

Hi jimito13, dukart spustelėkite yra teisingas veikimas, o klaidos pranešimas parodyta paveikslėlyje, aš bandė daug posakių su įvairių formų, kaip (GM) / (GDS) arba getData (GM) / getData (GDS), tačiau klaidų vis dar egzistuoja! Atrodo, kad skaičiuoklė gali tik rankena curver vieną kartą. [Url = http://images.elektroda.net/95_1287742611.jpg]
95_1287742611_thumb.jpg
[/url]

Ar bandėte sukurti failą siūliau jums matyti, kad taupo DC veiklos taško?

Ar bandėte sukurti failą siūliau jums matyti, kad taupo DC veiklos taško
Taip, žinoma, nuolatinės srovės op taškas yra rezultatas naršyklės .:-(. aš rašau? "Išsaugoti NM0: oppoint", o ne "Išsaugoti * sigtype = visiems" failą, bet jie turėtų turėti tokį patį poveikį, tiesa?

Sintaksė aš pasiūliau jums taupo darbo taškas visų savo schematiškai komponentai, savo sintaksė taupo operacinės tašką tik už NM0 component.This yra skirtumas, tačiau neturi įtakos išraišką norite plot.Honestly aš negaliu įsivaizduoti, kas vyksta negerai su jūsų nustatymų ... Aš pakartokite procedūrą mano įdiegimo ir veikia puikiai ... Bet kokiu atveju, teisingas sintaksė braižymo šioje frakcijoje yra: getData ("NM0: GM" rezultatas "DC-DC? ") / getData (" NM0: "? rezultatas" GDS DC-DC) arba wave1/wave2 jei ji yra prieinama šiame iš atitinkamo sklypo savybes būdu. Seniai turėjau panašią problemą, ir priežastis buvo tranzistorius yra įvardijimo ... todėl pabandykite pakeisti pavadinimą į, tarkime T1 ir pakartokite procedūrą.

Sveiki, jimito13, jūs teisūs, aš pakeičiau vardą iš NM0 į N0, tada gavau atsakymą, labai ačiū! * _ *

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back