Žema detektorius - prašymas ištekliai

T

tyanata

Guest
Sveiki, Ar kas nors pasiūlyti gerą straipsnį dėl žema detektorių. Daugiausia yra aišku, kad ji turi sudaryti nuoroda lotage, varžinio daliklis tiekimo ir kai lyginamieji. Ar kas nors pasiūlyti apropriate cpmparator konfigūracijos.

Jei didelio tikslumo nereikia, galite samdyti rezistorius daliklis + Šmito trigeris. Jis turės mažiau ramios srovės.

Gerai tai gera informacija, bet man reikia geros accuarcy, ir nuoroda vltage jau sukurta kolegų.

Bet lyginamojo pobūdžio yra OK. Įėjimo įtampos diapazonas turi būti tikrinamas pagal etaloninį įtampos pasirinkti. Svarbus aspektas yra situacija, kai nuoroda nėra Gerai.

[Quote = leo_o2] Jei didelio tikslumo nereikia, galite samdyti rezistorius daliklis + Šmito trigeris. Jis turės mažiau ramios srovės [/citata] @ leo_o2:. Šmito trigeris darbo ne kas (tai: kelių šimtų mV), iš jo kritinis lygis yra ne negligeable srovė!

Norėdami Erikl, ji priklauso nuo Šmito trigeris ir jūsų projekto struktūra. Negligeable darbinė srovė aplink riba yra įmanoma.

Aš sutinku su leo - bet lygintino bus gerai. Dėl šio prašymo Aš paprastai naudoju paprastą lygintino su histerezės (kryžminiai kartu veidrodžiai). Didesnės problema yra ta, kad be Pločio tarpas, tai grandinė bus nežinau, jei įėjimo įtampa yra OK, ar ne Gerai. Mikroschemos naudojant šią topologiją dažnai kenčia klausimas, kur jie melagingai pranešimą UVLO yra OK, kai įėjimo įtampa yra per mažas norint paleisti Pločio tarpas. Pushing šią sąlygą į ekstremalios nėra Pločio tarpas, kad galima paleisti iki vieno VBE, todėl, jei lyginamasis nėra užblokuotas per Pločio tarpas paleidimo jums visada bus glitch pirmą VBE iš įėjimo įtampa - vadinasi, ji vadinama "šviesos diodas glitch ". Norėdami išvengti problemą, jums reikia "Pločio tarpas Gerai" signalų, kad gali būti naudojamas blokuoti lygintino išvesties iki atskaitos įtampa yra pasirengęs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back