Žanras vektoriai atpažinimo

T

tanya05

Guest
Aš darau iš atpažinimo projektas. Mano taikymo sritis yra ranka rašmenų atpažinimą. I dont turėti vaizdo apdorojimo fone. Ar kas nors pasakykite man, kur rasti vaidybinio vektorių duomenų bazę šią paraišką? Aš esu labiau linkęs link bruožai ranka skaitmenų. Turiu įgyvendinti savo kodą MATLAB, todėl 2D atstovavimo funkcija Vektorius bus teikiama pirmenybė. Man reikia norint pradėti savo projektą artimiausiu metu. Bet koks pasiūlymas bus vertinamas.

@ Klystron Šis dokumentas yra labai informatyvūs ranka rašmenų atpažinimą. Tačiau, mano projektas Aš daugiausia reikia atkreipti dėmesį į modelio pripažinimą dalis. Štai kodėl man reikia bet kokios duomenų bazė bruožai ranka simbolių. Arba bet MATLAB kodas požymių išskyrimas iš vaizdų. Any suggestions?

Ar tai padės jums [url = http://visl.technion.ac.il/projects/2003w24/] Realaus laiko License Plate pripažinimas (LPR) sistema [/url]

Jei galėčiau rasti kodas, kuris gali ekstrakto savybes, aš naudoti vaizdo failus kaip pirkimo. Man nereikia matuoti bet koks įvesties. Mano pagrindinis tikslas yra rašmenų atpažinimą, man nereikia eiti į funkciją ekstrahavimo detales. Aš tiesiog reikia bruožai ranka simbolių, dėl kurių aš galiu taikyti savo kodą rašmenų atpažinimą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back