Žalos EA dabartinio režimo jungiklis galia

H

huojinsi

Guest
Hi everyone:
Į dabartinį režimą perjungti galią, paprastai EA kompensacija kaip nuotrauką konfigūracija.EA kompensavimo tikslas yra padidinti mažą frquency įgyti ir sumažinti aukšto dažnio padidėjimas.Turiu keletą klausimų apie EA kompensacija dabartinio režimo jungiklis galia abejonių:
1.Maksimalus žemo dažnio padidėjimas, gautas Rf santykis / Ri, negalima įvesti nulį, tai?
2.Iš kai kurių dokumentų, aš žinau šio Pole fp = 1 tikslas / (2πRfCf) yra atšaukti produkcijos filtro kondensatorius ESR nuliui.Kaip sumažinti aukšto dažnio padidėjimas?
Pls pataisyti mane, thks iš anksto!

Jūsų formulėje yra Laplaso domenas.galingumui bus:
O (s) = V (s) / vi (s) =- (Rf | | xCF) / Ri
O (s) = - (Rf * (1/CS)) / RF (1/CS)) / Ri
O (s) = (-Rf/Ri) * (1 / (1 sRfC)

dažnių srityje ši formulė bus:
Vo / vi =-rf / (ri * (RfCf * ω 1)
Šios formulės, kai ω = 0 (srovės padidėjimas)
Vo / vi = -Rf/Ri
ir ω = (begalybė) Vo / vi = 0Parašytas po 46 minučių:Noriu pridėti tiksli formulė buvimas RD ir Vref yra:
Vo = [(-Zf/Ri) * vi] [((R1Zf ZfRd R1Rd) / R1Rd) * Vref]
kur ZF yra varža atsiliepimų kelias (Rf | | SF) = Rf / (SCRf 1) arba RF / (ωCRf 1)

Mačiau Transconductance stiprintuvo (GM), naudojamos dažniau, nei įtampos stiprintuvo kompensacinių srovės keitikliai būdas.Dėl lengvai sekti vadovas apie tai, kaip kompensuoti naudojant GM stiprintuvas, galite naudoti šiuos Maksim Datasheet:

hxxp: / / pdfserv.maxim-ic.com/en/ds/MAX1566-MAX1567.pdf

Žiūrėkite psl.28 dėl step-up converter ir pg.29 žingsnis nustatytas konverteris.

I hope this helps.

-John

Ši klaida stiprintuvas tipo niekada nebuvo mano pirmenybė, net jei kai kurie asmenys advokatas jo naudojimas.Norėčiau 2 tipo EA, kad įvedama nulis, ir padeda didinti palaipsniui skirtumas.

Anyway, atsakyti į jūsų klausimą, pažiūrėkite į Bode sklypas ir pažymėti nuotrauką, kad gautas pelnas (dB) yra tik iš dviejų to.Virš crossover dažnio padidėjimas yra "didelių dažnių" pelnas.Kaip matote, nuleisti, tai reiškia pareikšti RF Plg Pole arčiau ESR nuliui.Tai padės įgyti pradėti mažėti greičiau, po kryžminių dažnių ir dėl mažesnės įgyti aukštojo dažnio.
Ieškinio RF Plg valais arti nulio ESR efektyviai panaikina kad nulinis, o tikrasis tikslas yra padaryti Pole aukšto dažnio pelnas sumažėjo.Jei tai Pole neegzistavo, pelnas būtų vienodo nuo ESR nulio vėliau.(Beje, kitą ašigalį tikrai nėra, bent jau iš Opamp pati, jeigu ne iš kitų parasitics, tačiau jos dažnai gali būti per didelis ir nekontroliuojamas.)

Žemo dažnio padidėjimas gali būti pagerinti tik didinant EA pelnas, kad didėja RF / Ri santykis, kaip galima spręsti iš paveikslėlio.Butas dalį AE charakteristika EA pelnas ir yra susijęs tik rf / Ri.

Atkreipkite dėmesį, kad man nebuvo įtrauktas nei į santykių etapą info.Tai galima gana lengvai pridėti, tiesiog po fazės poslinkio tam tikru dažniu f apibrėžimas, atsižvelgiant į polius arba nulis, esant dažniams, buvimas, FP, FZ atitinkamai.Jei tai padarysite, nepamirškite, kad EA-180 laipsnių fazės poslinkio ne žemo dažnio, nes vartydami konfigūracija.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Thks VVV
Nuo UR vaizdą, galiu aiškiai suprasti polių "fp = 1 effect / (2πRfCf)".Manau, kad tai EA Pole cann't fastly sumažėjo aukšto dažnio (virš crossover frequency) pelnas.Nesvarbu ašigalis atšaukti ESR nulio, ar ne, galutinis naudos kreivė visada lašus "-1" nuolydis.

Mano požiūriu, teisingai?

Hi VVV:
Nuo UR įkelta nuotrauka, radau ESR nulis yra mažas kaip EA ašigalio.Bet aš ne aišku, kuri iš ESR nulio ir EA ašigalis yra didelis.Jei ESR nulis yra didelis nei EA, todėl pelnas Pole sudaromas dėl nustatytų vaizdą, tai tiesa?
Pls tell me!Thks anksto!

Taip, tavo nuotrauka yra absoliučiai teisinga.
EA ašigalis taps HF characterisitc drop off at -1 nuolydis, bet jei ašigalis yra labai aukšto dažnio, tada jums nereikės daug slopinimas po crossover, kol požiūris EA Pole, nes jūsų nuolydis yra lygus nuliui ( dėl ESR nulio) ir ne daug dB žemiau 0dB.Taigi jums būtų didelė dalis gana didelis pelnas aukšto dažnio, nors galiausiai nuolydis yra -1.
Beje, nuolydis turi būti -1 tik kryžminiu būdu, o ne aukštų dažnių.Į HF galima -2 pavyzdžiui, kuri paprastai būna, nes ten gali būti ne lenkai dažniai yra didesni negu EA ašigalio.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back