švino akumuliatoriaus įtampa ekranu

Z

ZeleC

Guest
HEllo
Noriu pašarų loginis signalas Pic16F84 pranešti man, kai batteray yra mažesnis nei tam tikros įtampos, kokios Opamp naudoti, ir jei kas gali man duoti vieną grandinę
ačiū.

PIC16F84 neturi AD keitiklis.
Geriau pasirinkti IPS su ADC ir prijungti akumuliatorių AD įvesti PIN per rezistorius Įtampos daliklis.

Aš sukūriau šią lyginamosios grandinė ir jis kuo puikiausiai, kai jos liko vienas, ir jis apsiverčia nuo 0V ir 3.66V, bet prijungus prie įvesties PIC nuo nuo 3,66 iki 1V lašas, kas galėtų būti problema?
Manau, kad tai gali padėti, jei norite pridėti 74HC00 tarp bet jiems bando išvengti, kad dėl PCB erdvėje.
Ačiū.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Hi Zelec

Greičiausiai jums būtų sukonfigūruotas taip, kad PIN kaip produkcija.Pažymėkite TRIS užsiregistruoti!

Taip pat, kodėl gi ne, jūsų nuomone, lyginamųjų 311 vietoj 358?Kadangi ji yra atviro kolektoriaus išėjimo jūs neturite problemų su logika, lygiai kaip 3.66V!Giri

Tikrinti R teisę vsgiri Aš jau patikrinta, ir tai buvo produkcija, plius i papildomas paprasta 2N2222 tranzistorius ne mano Opamp išėjimo gauti 0 - 5V pasukt į mano IPS indėlis
Thank you guys

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back