šleifą ant PCB dizainas

Y

yougarage

Guest
Hi all! Aš projektuojant PCB, tačiau šio skirsnio pėdsakai yra labai įmantri, nes jie turi "apsisukti" didelis mažiausioji skylė komponentas. Man buvo įdomu, jei tai yra gera praktika į "šokinėti", kad mažiausioji skylė komponentą naudojant yra kaspinu kabelį, o ne iš išlaikant ilgas ir spiralinius pėdsakus ir jei jums gali pasiūlyti man bet kokį prekės ženklą ar serija naudoti Tai būtų būti labai trumpas ilgis, apie 20 mm bei jame signalai yra labai maža srovė

Esmė PCB tai yra pigus, masiškai gaminamas, automatizuotas dalis. Norėdami pridėti šleifą peršokti per dalis, atrodo kvailai, išskyrus išimtinius atvejus. Gal galite parodyti, kokia yra problema. Keith

tikri, čia ji yra. Jūs esate teisus, aš PCB projektavimas naujokas, bet koks patarimas yra labai laukiami. Jūs galite aiškiai pamatyti pic kur yra nepatogus zona, aš kalbu apie ... lovio skylė komponentas yra jungtis, [COLOR = "Sidabrinė"] [SIZE = 1] ---------- Pranešimas Parašytas 09:34 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 09:32 ---------- [/size] [/color] tikri, čia jis yra. Jūs esate teisus, aš PCB projektavimas naujokas, bet koks patarimas yra labai laukiami. Jūs galite aiškiai pamatyti pic kur yra nepatogus zona, aš kalbu apie ... lovio skylė komponentas yra jungtis

Gali jungtis būti apsukta 180 laipsnių? Ar pin apibrėžimai iš anksto apibrėžti? Taip pat, tu gali eiti tarp, o ne apvaliomis jungtimis. Jei trinkelės yra per didelis, jums gali sumažinti jų - jūs neturite laikytis bibliotekos dydžių. Tačiau nesvarbu, jei manote, kad ilgas maršrutas turės įtakos funkcionalumą. Keith

Jungtis negali būti pasukti, bet kaiščiai nėra priskiriamos. Aš maniau, kad aš galėtų praeiti tarp trinkelės, bet aš ne tikrai apie tai. Smeigtukai pikis yra 2,2 mm jungties Ar manote, kad gali būti saugu eiti tarp jų su 10 mils trasoje? Jei aš sumažinti pagalvėlės dydis, ar ji galėtų turėti įtakos mechaninį atsparumą vibracijoms? Grandinė veikia tokiu būdu, analoginiai signalai atvyksta prie jungties, tada pereiti per rezistorius ir kondensatorius, Žemo praėjimo filtro. Be to, yra diodo kiekvienam signalui, preparatas būtų apsaugotas nuo viršįtampių, kad galiu pašalinti pjovimo lydmetalio trumpiklį. gal aš tiesiog turėtų sutrumpinti takelį tarp rezistorius ir kondensatorius išlaikyti Žemo praėjimo filtro būtų veiksminga. Ačiū už jūsų pagalbą!

Aš tikriausiai redaguoti jungtį ir eiti tarp kaiščių. Jei esate susirūpinęs dėl ryšio vientisumą galite naudoti vietoj turo ovalo formos pagalvėlės -, kad duos padoraus padas su prarajai. 10 tūkstančių yra gerai - daugelyje vietų gali padaryti, kad 6 tūkst jokių problemų, nors man patinka naudoti didžiausius galimus projektavimo taisyklės. Keith

ačiū! ovalo formos pagalvėlės atrodo geriausias sprendimas!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back