šilumos kriaukle paviršiaus ploto apskaičiavimas

V

venuselectronics

Guest
hi every body dirbu Power Electronics PROJEKTAI, kaip už savo žinias, šilumos išsklaidymo maitinimo komponentų visiems naudoja šilumos kriauklės, ir šilumos išsisklaido šiluminė varža, šilumos kriaukle, ir šiluminė varža, šilumos šalintuvo priklauso nuo paviršiaus ploto šilumos kriaukle, paviršiaus plotas yra visiškai veikiami plotas šilumos kriaukle, jei aš teisus man pasakyti, kas teisus metodo matavimo paviršiaus plotas šilumos šalintuvo, nes radiatoriaus yra įvairių formų, jei i miss bet kuriame taške, maloniai duok man papildomos informacijos taip pat, nes aš noriu eiti gerai, mano koncepcija dėkoja Venera elektronika

matavimo paviršiaus plotas, jūs norite naudoti taisyklę ir, galbūt, kišeniniai skaičiuotuvai, griežtai kalbėjo. Be to, paviršiaus plotas yra kitų parametrų, turinčių įtakos šiluminė varža, kaip horizontaliai / vertikaliai paviršiaus mikro ir bendra forma, priverstinius arba natūralios konvekcijos oro srautą. Remdamasi šiluminė varža specifikacija iš gamintojų, greičiausiai, bus pasiekti tikslesnius rezultatus. Jūs rasite, kad net išsamios termodinamikos vadovėlių suteikia, o taisykles nykščio nei tikslios formulės šią problemą. Taigi empirinio matavimas jūsų galutinis dizainas bus būtina.

Pažvelkite gamintojų katalogais ir matyti jūsų formos duomenys. Paviršiaus apdaila importent, todėl geriau Žinutės matinė juoda apdaila. Ar jūs suprantate šiluminės varžos? Svarbiausių skaičių. Frankas

Turėkite omenyje, kad geriausios kokybės HEATSINK, tikriausiai priklauso nuo oro srauto nei formos ir dydžio.

Gerbiamieji turite bandė man duoti perfact gaires, bet vis tiek esu supainiotas. presnt aš esu mano šilumos kriaukle lyginant duomenis su avidthermalloys.com "duomenys. kad taip, kaip aš esu apskaičiuojant šiluminė varža, šilumos kriaukle, Venera elektronika

Šilumos kriaukle yra beverčiai be oro srauto. Šilumos kriauklės vienodai faktinio ploto, gali skirtis, kaip veiksmingai jie yra daug, kaip fin arba Šakės susitarimas gali turėti įtakos oro srautas (ypač konvekcinio, bet priversti taip pat). Abu grynasis srautas ir platinimas. Aš manau, kad jūs geriau palyginti duomenis, nei skaičiuojant. Kadangi jūs ne idėja, ką skaičiavimus daroma prielaida, ar aplaidumo, palyginti su realybe.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back