Šiek tiek pagalbos inžinerija Dienos projekto su I2C PLZ

• Thread starter Terminator Electricity
  • Start date
T

Terminator Electricity

Guest
Sveiki, esu pastato smart kortelės apsaugos sistemos naudojant I2C protokolą Aš esu Priimta su pagrindiniais kodą, bet noriu pridėti tam tikras specialias ypatybes, pavyzdžiui: sistemos vadinčiau administratoriaus, jei kas nors svarbu atėjo 1) plz galite man padėti su tuo, kaip Aš ketinu tai padaryti? tai, kad jungimo, kad kai sukėlė mikrovaldiklio (Atmega16), ji siunčia pranešimą ar skambinti su gal prevously įrašyti garso pranešimą gal,,,, o gal tiesiog paskambinti 2) plz jei turite daugiau idėjų apie naujus funkcijų PLZ help man ji taip pat 3) ir, jei turite kokių nors idėjų, kaip abot aparatūros atrodys: "Aš esu supainiotas su raktu arba kortele, ir jei aš galiu naudoti mygtuką,, kaip ji atrodo .... 10x tikrai padedant cuz inžinerijos dieną per savaitę į priekį taip, plz man padėti greitai dėka Terminatorius Elektra

Viena paprasta funkcija būtų įtraukti balso lustas nuo informacijos saugojimo įrenginiai. Šie skaitmeniniai lustai saugoti trumpus garsinius pranešimus ir yra gana lengva nustatyti. Radio Shack ir daugelis kitų naudotų juos parduoti. Viskas, ką jums reikės padaryti, tai programa "Mega sukelti garso lusto kai VIP swiped savo kortas.

hi,, 10x už atsakymą kaip apie ISD25120?? tai yra lengva naudoti? Ar galite man papasakoti apie savo koncepcija šiek tiek? 10x

nėra onyone turi parodyti kodą, kaip naudotis ISD25120 su AVR?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back