Šaltinis pasekėjų słupowo-nulis intuityviai?

A

analogartist

Guest
Bandydami intuityviai suprasti nulinis pasitaiko linijos ...

Dėl bet kurių nulinių aš tai suprasti, kad dėl galutinio Vin ==> ir ouput Vout (Sz) = 0 [Sz yra freq nuo nulio.]

Dabar, jeigu aš taikyti signalas įvesties tada

Į bendrą šaltinį etapas:
Intuitively, pašarų perduoti kelią (per CGD) ir pagrindiniai tranzistorius kelio ir gaminti signalus, kurie yra lygūs mag tačiau priešinga etape ir jie panaikinti viena kitai suteikti nulio ne ouput.

Bet kaip nulinis atsirasti šaltinis pasekėjų etapą? ..nuo įvesties ir išvesties (pagrindinis tranzistorius kelio) yra tame pačiame etape, taip pat signalas per pašarus-pirmyn kelio (per CGS) bus tos pačios fazės kaip signalo.kaip produkcijos eikite į 0 nulis (@ Gerb) egzistuoti?

Aš bandė mano geriausiai paaiškinti, be pagalbos iš popieriaus ir rašiklis ... pls do let me know if i reikia daugiau aišku ..
hence the post!!!

Aš galiu parašyti lygtis ir gauti perdavimo funkcija ir įrodyti jų teisę bet cant atrodo juos suvokti intuityviai ....
taigi paštu!

thx

Aš taip pat noriu žinoti intuitve būdas paaiškinti, kad.

Į Razavi knyga, ji sako "Taip yra todėl, kad signalas atliko CGS didelis dažnis priduria, tos pačios poliarizacijos prie signalo."puslapis 178.Tačiau aš vis tiek jokio supratimo ką tai reiškia.

Mano nuomone, greitai išspręsti šią problemą yra taikančios gamybos mazgas ir virtualių ac žemės, ir suma dviejų kelio dabartinio Išėjimo mazgas su nuline rasti nulinis dažnis.

exp: šaltinis Adherent
Vin / Z_Cgs Vin * gm = 0
S =- gm / CGS -> LHP nulis

Aš galiu jums padėti paaiškinti pagrindinė tema susijusių su grandinės teorija:
Kaip matyti iš šių pic.perdavimo funkcija yra LPH nulio, taip pat dviejų polių; tikrai šis nulinis ne -1/R1C1 yra neigiamas, nes mes neturime jokių išlaikomais šaltinių (arba aktyviųjų elementų) ir ciklo (šis reiškinys yra svarbūs jo poliai vietose) .
o kaip tu matė bendro kodo config.Išėjimo mazgas suma šaltinių dabartinį nuo feedthrough praeiti ir nuskendus gm.Vin lygus nuliui esant gm / CGD.Taip pat šis scenarijus vyksta produkcijos mazgas šaltinis pasekėjų config.:
(Vin-Vout) Cgs.S gm (Vin-Vout) = 0, kur Vout = 0 -> LPH nulis = -gm/Cgs
kitų žodžių, čia neigiamas dažnių kap.bus neigiamas tada buvimo kyla!
Jei tai padėjo, tuomet, jei norite, paspauskite Helped me mygtuką; tai jums ne kainuoja bet taškų!
Sėkmės

Linkėjimai,
SAZ
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Zabihian,

Thank u savo atsakymą ..
...

Aš šiek tiek patiria, ką reiškia neigiamas dažnis
...Aš tą pačią formulę, kaip jūs -gm/cgs kai aš parašė trasfer funkciją.ir kadangi buvo neigiamas (-ve) pasirašyti supratau, kad jis turi būti LHS nulio ..

bet nesu tikras, kaip LHS nuliui kis yra trumpalaikis sąlyga

pasakyti sine wave įėjimo į vartus ..

Kaip srovių iš abiejų keliai atsveria vienas kitą ...?

"Intuitively, pašarų perduoti kelią (per CGD) ir pagrindiniai tranzistorius kelio ir gaminti signalus, kurie yra lygūs mag tačiau priešinga etape ir jie panaikinti viena kitai suteikti nulio ne ouput.""

lengva suprasti nuliui, jei donot naudoti "atšaukti" už nulį kartos.nulis nėra sukurtas (1) - (1) = 0, kaip ir matematikos

įsivaizduoti dažnių srityje, pereinamojo funkcija tik viena ašigalis sumažės stabilios SLOPE1.

Intuityviai, jei yra du keliai, kuri apima du skirtingus centrus yra sujungti,
mažinti dažnio srityje, dėl pereinamojo funkcijas nuolydis = SLOPE1, tačiau visada egzistuoja frequecy juostos kur nuolydis yra mažiau nei SLOPE1 o tai reiškia, kad nulio atsiranda, ir galiausiai nuolydis pasiekti 2 * SLOPE1.

taip ir noriu pasakyti, kad nulinis yra generuojamas, kai kritimo greitis tranzito funkcija nukrypti nuo arba mažiau nei SLOPE1.nulis lėtina pelno sumažinimas

šaltinį pasekėjų atveju, jūs galite įsivaizduoti, CGS ir gm generuoti du kelią įvairių stulpų, kai mažo signalo iš 2 takai sujungti, nulis kilti tada, kai produkcija = 0 ir dabartinės nuo gm = dabartinė iš CGS.nes dabartiniai kryptimi yra atvirkštinė, kad nulinis yra neigiamas.

analogartist rašė:Dėl bet kurių nulinių aš tai suprasti, kad dėl galutinio Vin ==> ir ouput Vout (Sz) = 0 [Sz yra freq nuo nulio.]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back