Šaltinis įgyvendinimo FDTD metodas

M

milli

Guest
Max eveyone ..

Ar kas nors paaiškinti ......"visų rūšių šaltinis implementacje kalba FDTD" ...
kaip ...Taškinio šaltinio ..Dipolio kodą ..

kas susiję su šaltiniu įgyvendinimas padės man ..

Thanks in advance ..

Oho, kad yra didelis klausimas!99% laiko, yra du pagrindiniai šaltiniai, naudojami.Aš juos trumpai aprašomi žemiau.

Total-Field/Scattered-Field
================
Tai iš esmės vieną pusę šaltinį švirkščiama viena plokštuma savo tinklo.Jame gali būti plokščiu bangos ar ką nors kita.Ji propaguoja tik viena iš kur ji buvo investuotas, o ne propaguoti atgal.Bangos išsibarsčiusios galėtų propaguoti atgal per jį, kad jis yra skaidrus šia prasme.Tai turbūt labiausiai paplitusi šaltinio tipas.

Dipolio Šaltinis
==========
Dipolio šaltinis naudojamas dažniausiai imituojant šėrimu antenos.Jis taip pat naudojamas Emocjonować cilindriniai bangos.Kas Jus domina modeliavimas?Atsižvelgiant į tai, kad aš galbūt galėtų padėti Jums geriau.

-Patarimas

Sveiki, ačiū už atsakymą ..

Būčiau dėkingas, jei tikrai gali man padėti ..
galite i hav pašto numeris, kad i gali kreiptis į Jūs tiesiogiai ...

linkėjimai,
milli.

Aš jums mano e-mail, bet ji būtų naudinga grupė turi aptarti čia.

Kas Jus domina modeliavimas?

-Patarimas

Labas, gali prisijungti prie diskusijos?

Jaučiuosi sumišęs, kai daroma nuoroda į "Dipolio šaltinis" ir "šaltinių"?Ar jie lygiai tas pats, išskyrus pavadinimus?

Many thanks

A Dipolio šaltinį ir taškinio šaltinio yra tas pats, kai kalbama FDTD.Atminkite, kad galite Emocjonować a Dipolio šaltinio arba elektros lauke arba magnetinio lauko, ir kiekvienas bus pateikti įvairių konfigūracijų laukų ir greičiausiai kitą atsakymą iš bet jūs modeliavimas.Dipolio šaltinis paprastai yra susijęs su elektros lauke taškinio šaltinio tipą.

-Patarimas

Thanks a lot.tarkim ...jei noriu sukurti "Dipolio šaltinis" ir FDTD 2D ir 3D modeliavimas, reikia naudoti teiginį FDTD linijos kaip

F (i, j, k) = S (t) ir kietų šaltinis
ar minkštųjų šaltinis
F (i, j, k) = F (i, j, k) S (t)

Vienu žodžiu, aš turiu priskirti arba pridėti įvedimo banga vienos srities sudėtinė į vieną tašką ir tada naudokite jį Emocjonować a Dipolio šaltinį.

Ar tai corrent?Jei taip, ar ji darbą 2D ir 3D modeliavimas?Ačiū.ir gali man duoti savo elektroninio pašto ar kitų IM ID kaip su jumis susisiekti tiesiogiai?

That's it!Į 2D modeliavimo bus sukurti cilindriniai bangos.Į 3D modeliavimo bus sukurti spurgos formos bangos, todėl jums nereikės gauti dauginamajai ta kryptimi lygiagrečiai srityje esate ekscytujące.-Patarimas

dar vienas klausimas, į formulę

F (i, j, k) = S (t) ir kietų šaltinis
ar minkštųjų šaltinis
F (i, j, k) = F (i, j, k) S (t)

galite S (t) yra bet kokio tipo?nepriklausomai nuo sinusoidinės arba Gaussian moduliuojama?

Taip, savo funkciją S (t) gali būti bet koks.Vienintelis apribojimas yra tai, kad savo laiku žingsniai yra pakankamai mažas, kad būtų išspręstos S (t) taip, kad jis yra "sklandaus ir nuolatinio".Staigūs šuoliai kad funkcija gali sukelti problemų.

-Patarimas

gerbiamas rrumpf
išskyrus sinusoidinės, Gaussian funkcija.
tai galima taikyti stačiakampio, trikampio veikia kaip šaltinį FDTD.
Ar galite tai paaiškinti?

Manau, kad taip, kaip jums tai ji, atsakymo nėra.S (t) funkcija ir bent savo pirmąjį išvestinė finansinė priemonė turi būti nepertraukiamas.Todėl šiuo atveju "tobulas" stačiakampio ir trikampio funkcijas.Tačiau, jei jūsų "apvalus" kraštai šiek tiek savo stačiakampio impulso arba trikampio impulso, jūsų modeliavimas turėtų veikti.Aš taip pat rekomenduojame naudoti šiek tiek mažesnis laikas veiksmus todėl "apvalinimo" neturi būti sunkus.

Problema su "bet kokia funkcija" yra tas pats kaip "modelis".FDTD discretizes tiek laiko ir erdvės

Jei jūsų Yee ląstelės yra per didelis, galite naudoti, pavyzdžiui vidutinė Permittivity tačiau negalima tikėtis, tiksliai
rezultatus.

Panašiai, jei savo funkciją, negali būti tinkamai išspręsta su FDTD laiko žingsnis negalima
tiksliai modelio jis.Apskritai, FDTD jungia diskrečiųjų funkcijos reikšmių Jūsų šaltinis
veikti daugiau ar mažiau tiesios linijos.Taigi stačiakampio impulso bus gauti kietas, bet ne begalinis
nuolydis.

Aš turiu abejonių, kai aš imitavimui plokščių bangų per vakuume, naudojant TF / SF schemą, rasti, kaip atstumas nuo stebėjimo taško, nuo veido Incident wave didėja, amplitudės bangų toliau didėja lėtai.Kai aš sumažėjo mano ląstelių dydžio toliau (lambda/30) šis amplitudės padidėjimas sumažėja nedaug, bet vis dar gauti amplitudės padidėjimas ypač po maždaug 20 lambdas platinimo atstumas.
Ar kas nors turi tam tikrą idėją, tai gali būti įmanoma sukelti šios klaidos.Aš turiu kitą abejonių dėl šaltinis įgyvendinimo metu mokytis dauginti EM bangos per plazmoje.Iš TF / SF technika paprastai mes naudojame šeši asmenys apibūdinti incidentas Plokščia banga.Ar mums reikia pakeisti sąlygas, kurias mes čia riba tarp TF ir SF regione o darai plazmos modeliavimo.Ar įmanoma pradėti Plazma, TF regione tik SF / TF sienos, ar mes turime palikti kai kurios ląstelės.

Aš nepadarė bet plazmos modeliavimo todėl negali būti bet kokios pagalbos ten.Kaip TF / SF problemų, Jūs bandėte išleidimą periodiškai krašto sąlygomis visą kelią aplink jūsų tinklo ir tik nuomoja savo kodą truks ilgai?Jei tai padarysite, bangos tiesiog laikyti dauginamąja ir galbūt gamina keletas tvarkingas Stovinčioji banga modelius.Taškas bus išvaizdą srityje amplitudė yra stabili ilgą imitavimui.Jei jis explodes arba eina į nulinę santykinis greitai, nėra problemų su savo kodą ir norėčiau įtarti, pirma, kad tai jūsų atnaujinti koeficientą.Mažiausiai paprastai tai mano problema.

-Patarimas

kai aš mano modeliavimas ir niekada susiduria tokių problemų, kaip padidinti amplitudės ..
Jūsų atveju manau arba lauko profilio arba atnaujinti koeficientai gali būti problema ..
patikrinti savo lauko profilį ir tuo pačiu metu ar lauko taškų yra reguliariai atnaujinamas, ar ne ..
tikiuosi, tai gali padėti jums ..

linkėjimai,
milli

Citata:

Aš turiu abejonių, kai aš imitavimui plokščių bangų per vakuume, naudojant TF / SF schemą, rasti, kaip atstumas nuo stebėjimo taško, nuo veido Incident wave didėja, amplitudės bangų toliau didėja lėtai.
Kai aš sumažėjo mano ląstelių dydžio toliau (lambda/30) šis amplitudės padidėjimas sumažėja nedaug, bet vis dar gauti amplitudės padidėjimas ypač po maždaug 20 lambdas platinimo atstumas.

Ar kas nors turi tam tikrą idėją, tai gali būti įmanoma sukelti šios klaidos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back