Šalinti paprasta NTE123AP Amp

Z

zerodegreec

Guest
Turiu naudoti su Dynamic stiprintuvą mikrofonas naudojamas dėl skirtos sistemos Elektretinis mikrofonas. (Aš komandiruotiems apie čia klausimas, prieš kelias savaites dėl grandinės ir šoninių tonas klausimus.) Čia yra grandine.
Simple% 20Pre-amp% 20full% 20system.jpg
Turėjau vaikiną, naudojant šią grandinę praeitą savaitgalį ir jis sakė, kad maždaug po 2 valandų naudojimą, dėl garsiakalbio B apimtis tapo mažos ir statinė buvo neišklausyti. Turiu baimę ir susirūpinimą. Baimė, kad kažkaip dinaminis mikrofonas buvo sugadinta. Kokia dalis grandinės bus problematiška sritis. Ką reikia patikrinti, siekiant nustatyti, ar dinaminis mikrofonas gali būti pažeista šios grandinės. Koncernas yra tai, kad grandinė neįvykdė kažkaip. Akivaizdu, jos lengvai išbandyti Cap ir res bet kaip jums išbandyti analoginį stiprintuvą? Žinau, kad reikės daugiau info, kad galėtumėte man padėti, aš gausiu tai, ką galiu. Ačiū,

Labai tikėtina, kad dinaminis mikrofonas buvo sugadinta. Norėčiau atjungti kiekvienas dalykas, ir pradėti su vienu garsiakalbiu ir vienas mikrofonas. Kai, kad darbai, pridėti vieną daiktą, kol jis nustoja dirbti. Dviejų valandų vėlavimas rodo, terminis poveikis, ty kai dalykas buvo perkaitimo ir nepavyko. Tai bloga praktika, kad bendras iš mikrofonas ir garsiakalbiai motyvais, kaip tu padarei dešinėje pusėje jūsų diagrama - Thats why stiprintuvai gamintojai davė jums atskiras mikrofonas-terminalą. Frankas

Ačiū už atsakymą Frankas, atsiradusią dėl dizaino pasidalijimo pagrindas buvo ne pasirinkimas. :) Sistema yra už ralio automobilių domofonas. Amp naudoja 3 laidų sistemos (aš edited originalus brėžinys). Mano šalmas yra 4 laidų setup su dinaminis mikrofonas. Mes bandėme vielos domofonas negavus išankstinio stiprintuvą, bet mes turėjome mažą garso lygius, nes dinaminis mikrofonas turi mažiau "gauti". Plius iš ko aš suprantu, jei norite išsaugoti dinaminis mikrofonas ant grandinės skirtos elektretinio mikrofono, jis gali jį sugadinti. Įdomios minties apie temperatūrą klausimas. kiek šilumos galėtų būti sukurtos kaip šios grandinės. Paprastai Elektretinis mikrofono grandinės norėtų atkreipti labai maža suma. Kokia dalis mano grandinės galėtų sukelti didesnės srovės stiprumas amperais ir tokiu būdu šiluma?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back