Šalinama VPK laiptai signalo

I

Ipanema

Guest
Sveiki, Aš sukurta 6-bitų suformuota R2R DAC grandinė, kuri gamina, kaip išėjimo laiptai signalo forma, kaip parodyta priedą. VPK įvesties, jei labai žemo dažnio nuo 0 ~ 1 kHz. Aš žinau, kaip aš galiu išlyginti laiptai signalo į nepertraukiamą signalo forma, taip pat, kaip parodyta priedą? Koks būtų geriausias LPF aš galiu naudoti šiuo atveju, o vartoti mažiausią galimą srityje?
2_1162374645.JPG
Ačiū iš anksto už jūsų pagalbą.

Mano kelias -> Tiesiog pridėkite Žemo praėjimo filtro (išlaikyti atkirtos dažnis pjauti aukščiau SINEWAVE Freq) švelninant signalo, staigaus kartus bus smoothened ...

Hi taip, turite naudoti LPF. "Filtras sprendimai" gali padėti jums pasirinkti geriausias filtras. dėl

Ribinis dažnis diktuoti LPF sixe, jei norite išsaugoti VPK mėginių ėmimo dažnis daug didesnis (bent jau> 4 kartus) nei analoginių signalų VPK bando gaminti, nei tvarka (dydis) filtras (dar žinomas kaip naujo statybos filtras) gali būti mažinama. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 23 sekundžių: [/color] [/size] ribinis dažnis yra diktuoti LPF sixe, jei norite išsaugoti VPK mėginių ėmimo dažnis daug didesnis ( > 4 kartus), nei analoginis signalas VPK bando gaminti, nei tvarka (dydis) filtras (dar žinomas kaip naujo statybos filtras) gali būti mažinamas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back