įvesties jungiklis su šviesos indikatoriumi serijos

P

patrickyeow

Guest
Hai, Turiu problema: paprastai žmonės naudoja pullup 10kohm varža indėlis pic jei noriu prijungti LED eilutė su jungikliu (kaip rodiklis), 10kohm rezistorius bus per didelis ... dabartinis yra per mažas LED galiu tiesiog pakeisti 10kohm rezistorius 300ohm? tai bus žala pic? ar yra koks nors geresnis idėją įgyvendinti šį?

300 omų nepakenks Pav. Nuotraukos maitinimo įtampa? tai jungiklis įjungti nuolat ar trumpam p. Ashok Kumar

pic maitinimo įtampa yra 5V (877a) ... jungiklį įjungti nuolat ... kol aš paspauskite jungiklis vėl ... ačiū už ur padėti:-D

Jūs sakote, kad norite prisijungti 300 omų rezistorius ir paskatino pic įvedimo, nėra su ta problema Pic tačiau priklausomai nuo diskų, įvesties jums gali kelti problemų. 10k naudojamas, nes bet koks prietaisas galės pašarų, kad įėjimo varžos su 0.5mA ir pakeisti PIN valstybės, kita vertus, kai prijungsite mažos vertės rezistorius tada įtaisas, diskų, kad kaištis gali būti neįmanoma teikti visi tat srovė. Visa tai, kas pasakyta, nes jūs tik naudojant jungiklį teikti įtampos kontaktų, galite naudoti bet rezistorius vertė, jungiklis nebus problema vairavimo ji. Aleksas

Aš naudoju 1k rezistorius už tokios pat būklės, mano grandines ... jos darbo baudą ... Led ryškumą taip pat atrodo gerai ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back