įterptųjų prietaisų per Ethernet tinklą

P

Polarized

Guest
Hi all,Kokią serverio programinės įrangos ir programinės įrangos pasaulio dėl serverio pusėje bus būtina įgyvendinti arba įdiegti arba parašykite sukurti sistemą, pagal kurią įterptųjų prietaisų (klientai) galėjo siųsti duomenis į serverį per Ethernet tinklą ir jis galėtų teisingai juos gauti ir apdoroti duomenis.Ši sistema neturėtų būti sudėtinga, aš tai aš norėčiau, jei jos labai paprastas be jokios sudėtingos programinės įrangos.Ar galima patikrinti su įprasta kompiuterio su tinklo plokštė sujungta su klientais yra ethernet tinklo?Įterptųjų klientams pradėti TCP / IP ryšio ir siųsti duomenis.Manau, tai vadinama lizdas programavimą.Kita vertus, serverio pusėje, turėtų gauti duomenis ir tai yra mano klausimą.Linkėjimai.

Labas,

Tai visiškai įmanoma, net nežymus kai kuriais atvejais.Jei naudojate Windows ieškoti http://wxx.codeproject.com arba http://wxx.codeguru.com; rasite labai geras samouczków ir bibliotekų lizdas programas.Iš esmės viskas, ką reikia padaryti yra įsteigti lizdas serveryje su uosto numerį PC tada jungtis prie jo.Taip, Jūs galite patikrinti su įprasta kompiuterio ir tinklo plokštė.Ir centru ar kitais įrenginį nuo kompiuterio ir Ethernet klientams.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai nustatyti šį ryšį, parašyti labai paprastą programinę įrangą,
konfigūruoti visus IP adresus į to paties tinklo (192.168.xx/netmask 255.255.0.0 yra geras pasirinkimas) ir viskas turėtų veikti gerai.

Labas,

Kas atsitiks, jei aš noriu, pavyzdžiui, vietos serveryje paraišką internete, pavyzdžiui, ar įmanoma turėti interneto tinklalapį, kuriame yra serverio taikomosios programos arba kokios veikia ir įterptųjų klientų, kurie taip pat internete yra perduoti duomenis į ją?Kokią serverio programinės įrangos reikia šiuo atveju?Aš neturiu patirties tinklo programinės įrangos klausimais, todėl kiekvienas praktinių patarimų ir Patarimas padės man.Ar šiuo klausimu susiję su Apache Tomcat serverį arba bet kokio serverio, ar net JAVA kalba
ir tt ..Kas yra lengviausias būdas?Linkėjimai.

Yra daug būdų padaryti tai, ką norite.Tikriausiai vienas iš paprasčiausių yra naudoti paprastas HTTP serveryje kažkur internete.Tiesiog paleiskite paprastas HTTP serveris ir turėti savo Ethernet prietaisus siųsti komandą jį į URL, kažką panašaus:

Gaukite hxxp: / / your.server.name / ScriptName? Devid = x (ne) cmd = y (at) Param1 = p...paramn = q HTTP/1.0

"ScriptName" yra scenarijų, parašytų bet kokia kalba norite (CGI C arba Perl, PHP, ir daugelis kitų), kuri yra vadinama tada, kai interneto serverio gauna šį prašymą ir gali atitinkamai veikti (net siunčia atsakymą atgal jei reikia).Jis gauna visus parametrus galite nurodyti po žodžių "scpritname?".Aš panaudojo šį metodą su "Bluetooth" modulis, kuris buvo susijęs su paprastų PIC16F84 ir ji veikė pakankamai gerai.Būkite labai atsargūs, nors tik pateikti interneto serverio internete ir leisti jam kalbėti savo prietaisams, kuriems šiuo būdu labai nesaugius.Yra būdų, kaip įveikti, tačiau kai kalbama apie saugumo I'm just a tik mokiniu ...

Hi again,Jeigu aš turiu įterptosios prietaisas, kuris yra ne galinčios generuoti realiu HTTP GET užklausos metu, bet jis gali bendrauti, naudojant TCP / IP sockets, prašyme TCP / IP ryšio ir duomenų siuntimą į kitą įrenginį, tai įmanoma kad įterptosios prietaisą, kad galėtų bendrauti su http serverio?Ar galima parašyti scenarijų arba kita dėl http serverio, kuris gali intepret prašymą dėl lizdine jungtimi, bet ne realią HTTP GET užklausos?Tai susiję su GPRS modulis, kuris yra ribotas TCP / IP viduje, tačiau tik lizdas komunikacijos.Everthing papildomomis panašiomis HTTP užklausas, ftp, prašymai
ir tt ..turi būti įgyvendintas su išoriniu elektronikos.Norėčiau sumažinti sistemos ir naudoti ribotą TCP / IP pajėgumą GPRS modemo.Jei tai neįmanoma, aš įgyvendinti visą TCP / IP ir PPP kamino arba naudoti jau padarė modulis (Triušiena, TINI
tt ..) Mano kitas klausimas: kas yra lengviausia įgyvendinti tam tikrą saugumo, nes Duomenys iš įterptųjų prietaisų, http serverio be apsaugos?Gal koks nors kodavimo duomenų pati?

Linkėjimai.

You're a bit off mano lygos, tačiau mes stengsimės atsakyti anyway, prašome pataisyti mane jei aš neteisus.Kiek žinau serverio HTTP vien tik interpretuoti HTTP comands (ex Gaukite) pats,
nes nieko daugiau jums reikės papildomos paramos.Pavyzdžiui, galite sukurti programinę įrangą konverteris ant serverio pusėje, kad klauso savo įterptųjų prietaisų (naudojant lizdai) ir paverčia savo prašymus į užklausas HTTP, tada siunčia juos į naršyklę.Tačiau, jei tai padaryti, jis gali tapti patogu naudoti, kad programinės įrangos vienas, be serverio HTTP.Aš negaliu jums tiesiai atsakyti, kaip aš nežino specifikacijų jūsų paraišką.Bet kuriuo atveju, šis konverteris atrodo geriausias sprendimas jums, kaip ji pereitų visą darbą programinės įrangos, o ne įrangą.
Kalbant apie saugumo dalis, I'm afraid I
can't tell you much.Galima, žinoma, užšifruoti duomenis, kaip sakė, tačiau, kita vertus, jūs paminėti, kad norite naudoti modulius kaip jie.Taigi galbūt galima perkelti problemos serverio pusėje vėl.Pridėti ugniasienę ir naudoti slaptažodį apsaugoti savo programinę įrangą.Kažką reikia keisti įrangos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back