įtampos programavimo

U

ucsam

Guest
Noriu paklausti .... koks turėtų būti programavimo įtampa MOSI, SCK ir RESET. Ji turėtų būti griežtai 5V arba kažką mažiau nei, kad?

Sveiki, Jos priklauso nuo jūsų prietaise. Dauguma 5V prietaisas dirbs net esant 3V. Tačiau darbo 3.3V prietaisas su 5V yra pavojus dėka

Jei prietaisas yra atsižvelgdamas žemos įtampos programavimo įrenginys, ką James minėta, yra teisinga. Kaip jis sakė, kad tai priklauso nuo valdiklio norite naudoti. Linkėjimai, Jerin.

Mano įrenginys yra 89S52 ir kas turėtų būti įtampa XTAL2 ir XTAL1? ir kaip sužinoti, jei mano lustas yra sugadintas? Ačiū už Jūsų atsakymą. Ačiū iš anksto

PIN 18 ir 19 turėtų būti 2V ir 2.5V appx. jei UR galės programa tada IC nėra blogai. Patikrinkite, ar bent Pin 9 Turite nutylėjimą 0V, kai u iš naujo u gauti 5V, 0 prieš, jei ne patikrinti jūsų elektros tiekimo, jei viskas gerai, tada pakeisti savo valdiklis

Ačiū vaikinai, Jūs vaikinai yra labai naudinga. Aš sužinojau, kad mano mikrokontrolerio yra su trūkumais. Aš bandė kiekvienas programuotojas, bet mano problema buvo su UC. Na kaip ia Naujokas, gali u guys prašome rodo man, kaip ne smūgis kitų UC taip pat. Dėka su meile

Jei prietaisas yra atsižvelgdamas žemos įtampos programavimo įrenginys, ką James minėta, yra teisinga. Kaip jis sakė, kad tai priklauso nuo valdiklio norite naudoti. Linkėjimai, Jerin.
faktiškai Koks yra ryšys tarp žemos įtampos programavimo ir aukštos įtampos programavimo skirtumas? Kokia jų reikšmė? kas yra geriau PIC S?

faktiškai Koks yra ryšys tarp žemos įtampos programavimo ir aukštos įtampos programavimo skirtumas? Kokia jų reikšmė? kas yra geriau PIC S?
Tiesą sakant LVP yra konfigūracijos Registruotis bitų už PIC, kuri galėtų būti įjungta nustatant LVP bitų reikšmę į "1". Žiūrėkite puslapį Nr: 158 duomenų lapas PIC16F87XA.It paaiškinta yra daugiau gražiai. Linkėjimai, Jerin.

prieš u naudoti duomenų valdytojas, patikrinkite, ar jūs tiekimo ir žemės yra atviri, o ne trumpuoju. Tada galia be valdytojas ar bet IC ar modulių ir patikrinti, ar gaunate teisingą maitinimo įtampa VCC smeigtukai visų modulių. Tada įdėkite į lizdą valdiklis atidžiai nesulaužant kojų ar trūksta kaiščių. Vėlgi patikrinti, ar pwer ir GND yra trumpuoju nepateikiant teikimui, jeigu ji yra atvira tada nustatykite galios reikalaujamos vertės, ir įjunkite jį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back