įtaisas triukšmo sigma-delta ADC modeliavimas

B

borodenkov

Guest
Kaip žmonėms įvertinti poveikį atrankos jungikliai triukšmo dėl cirсuit lygis?Aš darydama ilgas trumpalaikis modeliavimas, nei FFT ir pagaliau gavo PSD, iš kurio galima gauti SNR ir įvertinti SFDR.

Tačiau atrodo, kad tranzistorius triukšmo šaltinio nėra įtraukti į trumpalaikis analizes ir Matlab elgesio modeliavimas rodo, kad šiluminio triukšmo jungikliai (taigi dydžio mėginių kepurės) yra svarbus atliekant.

Ar kas nors pasiūlyti sprendimo, kaip įtraukti prietaisą triukšmo galutinis PSD yra sigma-delta moduliatoriaus?

Jūs galite daugiau sužinoti apie triukšmą sigma-delta modulater į pagrindinę duomenų konverteris knyga.

2 refdv:

Aš būtų labai malonu, jei galėtumėte man nuorodą į knygą, kuri aiškina savo klausimą!

Maniau, pareiškė jis gana aiškus: kaip įtraukti poveikį atrankos jungikliai šiluminio triukšmo (ir ochratoksino šiluminis triukšmas) į grandinę modeliavimas su Cadence?

Modelis su parama terminio Triukšmas ir Flick triukšmo, Jūs galite patikrinti savo modelio, AF yra terminio triukšmo parametras, ir Kf yra Uzsitiens triukšmo parametras,
Į Rusijos modelis, modelis visuomet turi du parametras, bet kiti yra nulis, ji nemano, kad šie

Aš naudoju hspice tik žinau, į hspice Jūs negalite pridėti įtaisas triukšmo trumpalaikis analizė.Parametras AF ir KF yra tik kintamosios srovės analizė.
Manau, kad triukšmas yra apskaičiuoti,
bet ne simulatie.Galite nuoroda į razavi knyga dėl triukšmo skaičiavimo.

hi borodenkov,

Aš gana nauja šioje.Bet kai jūs kalbate, jūs trumpalaikis analizę tada FFT, jūs jį naudojant Takt?Tikrai norėčiau sužinoti, kaip jūs jį.

jei mes sukurti ADC arba PLL arba Opamp,
yra triukšmo analizę svarbu?

Šis dokumentas gali būti naudinga jums.
http://www.designers-guide.com/Analysis/delta-sigma.pdf

Jūs negalite pridėti çjunkite atsparumas
pereinamųjų imitavimą, kad SNR, kad jūs
išrašą iš modeliavimo rezultatas yra susijusi
į quantization triukšmo ir nėra jokių kitų triukšmo šaltinių
(pvz., ugnis, šilumos, virpėjimas)
Į MATLAB savo modeliavimo rezultatų pridedant
Gaussian atsitiktinių signalų prie sistemos
galima šiek tiek pataisyti, bet tu negali to daryti tą patį ir hspice arba Takt, nes trumpalaikiai
laiko žingsnis yra ne nuolatinio, kaip nesutinka su Simulink
modeliavimas (kad įvesti virš jos ar po vertinimo
ir pridėtinės triukšmo Mazumiņš dėl mėginių ėmimo trumpąją kad pasirinkti FFT).
Tik ką galite padaryti, tai bendras triukšmo analizė
dėl AB Integratorius (Dont forget to daugintis analizės rezultatas 2 nes yra sistemingai klaidą 6dB)

Ačiū devrimaksin!

Iš tikrųjų aš perskaityti dokumentą Kundert (nurodyta pirmiau) ir naudojo duomenis, gautus nuo triukšmo analizė ir integratorius Matlab.

Paaiškinkite daugiau apie "sistemingai klaidą 6dB" - I
didn't get it iš 1 kartą ..

Kitas dalykas - jūs raštu
Citata:SNR, kad išrašas iš modeliavimo rezultatai yra susiję su quantization triukšmą, o ne koks kitas su triukšmu šaltinių (pavyzdžiui, kulka, šilumos, virpėjimas) "

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back