įstrigo raštu kodas pic USB projekto pusėje

J

jackson15j

Guest
Sveiki visi, tiesiog greitas klausimas. Aš projektą, kad būtų galima bet IPS nuorodą į USB valdiklio Windows PC (2k arba XP). Šiuo metu, aš tik išbandyti savo tvarkykles Windows PIC16C745 prijungti per USB. Jame išvardijami gerai, bet aš problemų, bando išsiaiškinti, kaip perprogramuoti Pic kalbėti per USB kabelį. Ar kas nors man padėti ar duoti man patarti, kaip rašyti usb antraštės faile (kuris nenaudoja usbHID vairuotojo informacija), mano pic, todėl galiu pasitraukti iš šio pic ir įgyvendinti mano kiparisas valdiklio.

patikrinti "beyondlogic.org info ir imties c kodas USB.

Aš ieškojau šioje svetainėje anksčiau, tačiau rasti keletą įdomių klausimų. Etape, aš ne dabar reikia analizatorius skaityti what buvo priimtas pic ir kompiuterio USB kabelis tarp aukštyn ir žemyn. Ar yra bet kur, kad tik išleidžia bazinę programinę įrangą analizatorius, ar tai yra aparatūros vienintelė išeitis. padėkoti jums už jūsų pagalbą iki šiol btbass:)

Čia rasite įrankius išbandyti savo USB įrenginį, h ** p (jis naudojamas vadinamas usbcheck?): / / Www.usb.org/developers/developers/tools/ Jei ieškote apie, manau, yra programa, vadinama "šniukštinėti", kuris gali užfiksuoti USB pervedimai. Pridedu programa padės jums parašyti USB descricpters.

Radau analizatorius www.sourcequest.com/ , atrodo, veikia gana gerai. Aš paslėpiau pelės Demo pic veikia šiuo metu, ir išbandyti jį su analizatorius. Abu su bendriniu HID vairuotojui ir mano modifikuotas pagrindinio valdiklio tvarkyklę. Tikimės, kad aš galėtų gauti savo kiparisas valdytojas šiek tiek laiko, kitą savaitę sėdėti tarp pic ir PC. Tačiau aš vis tiek bandys rasti informaciją raštu PIC pusėje. Aš nuolat dirba, nors aš toli, o todėl atsiprašau, jei aš lėtai atsakyti. (Aš taip pat pabandyti jūs man papasakojo apie įrankius) Dar kartą ačiū už pagalba btbass:) [/url]

[Quote = jackson15j] Ar kas nors man padėti ar duoti man patarti, kaip rašyti usb antraštės faile (kuris nenaudoja usbHID vairuotojo informacija), mano pic, todėl galiu tolti nuo šio pic ir įgyvendinti mano kiparisas kontrolierius. [/quote] Labas, ideea ... Pakeisti originalų kodą! Yra ASCII simbolių komandas, pabandykite pridėti jūsų ... Aš, bet ne dega, silicio ... Aš pasikeitė kai smeigtukai PORTB nemokamai, ir kai kurie kiti smeigtukai įgyvendinti kai Handshake (RD, RW ALE). Tikiuosi, kad netrukus IL testas:) Cheers!

Aš savo USB derinimo per nuoseklųjį prievadą. Jums gali atitikti kai kurių problemų, kaip USB prievadas yra labai daug greičiau nei serijos, tačiau ji vis dar Vykdytinas be brangus protokolo analizatorius. Aš USBN9604 BTW, su muitinės raštu vairuotojų. Kadangi jums pavyko gauti suskaičiuoti darbo, 90% darbo padaryta, ir jums turėtų būti galima naudoti bet kokį programinės įrangos USB sniffers tada.

ačiū už pagalbą kiekvienam. Deja, galiu dirbti tik kelis kartus per savaitę, kaip IPS yra ne mano, bet aš nuolat skaityti ir tikiuosi gausite šiek tiek toliau į priekį. :)

Sveiki, turiu projektą, kuris turi mane sąsaja tarp Visual Basic ir USB diską. Taigi galiu siųsti baitų skaičius, ir gaukite daugiau. Man reikia, kad būtų galima patikrinti mano reciption tų baitų ir įdėti į teksto laukelį vartotojo inteface kaip. Aš prieš nuoseklųjį prievadą 232, bet aš dabar skubiai reikia USB su bet kokia kalba kaip C + +, C #, VB.Net ar VB6. Ar kas nors man padėti. Amal Ibrahim

USB yra toli gražu nėra taip paprasta, kaip sąveikauja nuoseklųjį prievadą. Visus USB įrenginius reikia tvarkyklės. Dėl kai kurių prietaisų, pavyzdžiui, pelių ir thumbdrives, jie naudoja bendras tvarkykles, kurios ateina su OS. Dauguma laiko, USB įrenginius reikia pritaikyti tvarkykles. Thumbdrives naudoti Mass Storage Driver. Thumbdrive atrodo kaip virtualų diską, galite prijungti. Jei norite pakeisti šį elgesį, jūs turėsite parašyti tvarkyklę, o ne tik naudotis per prašymą. Bet jūsų atveju, kodėl gi ne tiesiog padaryti paprastą failą I / O thumbdrive failą?

Hi btbass! beyondlogic gavo gerą išteklių USB, bet man nepavyko rasti bet kurį tokį C kodus. galite man padėti! -Srinivas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back