įrangos reikia

H

Hbk

Guest
Aš esu reikalinga programinė įranga (geriausia), kuri veikia Linux / Unix programų, tokių kaip C (at) sios vietos programinės įrangos "Windows environment.Could kas nors pls rodo man gera priemone?

Awaiting for your reply

Kalbant

Hbk

Labas,

Jums reikia vmware for Windows - jis leidžia paleisti Linux po Windows, todėl jums teks dirbti Windows, virtualios mašinos veikia ant jo, ir "Linux" veikia virtualioje mašinoje.

Tačiau jums reikės išmokti Linux.Ir VMware suvalgyti apie 128 m nuo jūsų atmintyje.

Best Wishes!Klug.

Ne tik VMware, taip pat egzistuoja Virtual PC.Aš jį paleisti apie NY PIII-550 (256MB RAM) ir atrodo OK.Aš skiriami 64MB už Linux sistema.

Taip pat yra tam tikrų klaidų, pavyzdžiui, pereinant nuo WIN prie virtualios OS, pirmyn ir atgal, tačiau jų taip vadinama Add-Tools yra skirta spręsti tokius neatitikimus.Galite pabandyti Virtual PC su add-Tools įdiegta.

Asmeniškai aš esu labai patenkinta greičiu (I won't run Q3: Arena, bet visos kitos Apps ji yra patenkinama).Vienas kitas dalykas yra tai, kad X Window sistemos yra labai sunkūs, kad kai latency, taip pat dėl to, kad.

the_penetratorŠ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back