įjungimo / išjungimo valdiklio su deadband

I

ibrahim_damt

Guest
Man reikia padaryti įjungimo / išjungimo valdiklio, bet su deadband Kaip aš galiu įgyvendinti deadband

Jums reikės pateikti mums daugiau sužinoti apie savo projektą. Ar norite įgyvendinti "deadband" programinės įrangos ar aparatūros? Kas išėjimo įjungimo įtaisas yra jums kontroliuoti? Kas rezultatas būtų galima tikėtis pamatyti per "deadband"? Labai paprastai, kai pirkimo vertė viršija aukštos ribinės vertės, reikia nustatyti išėjimo į valstybės A. Kai pirkimo vertė yra mažesnė už žemo slenksčio vertę, galite nustatyti išėjimo į valstybės C. kitas vertybes įvesties, esate "deadband" ir turi nustatyti išėjimo į valstybės B, tačiau būtent tai, ko jūs į programinę įrangą, priklauso nuo prietaiso, kurį valdote. Manau, esate ne bando įgyvendinti histerezės, kuris turi tik dvi išvesties būsenų.

gerai, aš noriu įgyvendinti deadband programinės įrangos komutavimo įtaisas tiesiog rele tai vaizdas tiksliai, ką aš noriu padaryti, ačiū už pakartojimą

Ibrahimas Ši diagrama rodo histerezės, o ne "deadband". Galite matyti, kad ji turi tik 2 išvesties būsenų: didelės ir mažos (ar M ir M). Potenciometras yra lengviau įgyvendinti programinės įrangos nei "deadband". Kodas, kuris įgyvendina šią vieną išėjimo elementas reikalauja kintamasis, kuris laiko srovė valstybės ("M" arba "M"). Tai tik logiška vertė "on" arba "išjungti", leidžia vadinti "atminties". Jūs taip pat turės skaitmeninį įėjimo ir loginis išėjimas (į kontrolės relės). Įėjimas skaityti reguliariai apklausa skaičiaus įvedimo. Kiekvieną kartą, kai ji yra skaitoma, atlikite šiuos bandymus. Kai pirkimo vertė yra lygi arba didesnė kaip M, nustato produkcijos aukštą ir nustatyti Memory "on". Kai pirkimo vertė yra lygi arba mažesnė nei M, nustatyti išėjimo žemas ir nustatyti Memory "išjungti". Kai pirkimo vertė yra tarp M ir M atostogų išėjimo nepakitęs (didelė, jei atmintis yra "on" arba žemos, jei atmintis yra "off") Jums taip pat reikės nuspręsti, ką valstybės naudoti, kai inicijavimas pradžioje produkcijos jūsų kodą ir nustatyti atminties į atitinkamą valstybę. Tikiuosi, kad yra aiškus ir kad jums atpažinti tarp "deadband" ir histerezės skirtumas.

ačiū, bandau šį kodą ir veikia gerai kilpa atm = PORTE; jei (įvesties <50 & & (mem = 1)) PORTE = 0x00; jei ((input> 80) & & (mem = 0)) PORTE = 0x01; ką manote apie šį kodeksą?

Taip, kad gerai atrodo. Bet taip pat turite nustatyti "atm", kai jūs pakeičiate PORTE. Štai taip: for ciklas atm = PORTE; jei (įvesties <50 & & (mem = 1)) PORTE = 0x00; atm = 0, jei ((input> 80) & & (mem = 0)) PORTE = 0x01; atm = 1 ; Tačiau nepamirškite, kad tai yra histerezės, NE "deadband". Sėkmės!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back