įgūdžių scenarijų daugėja NMOS į išdėstymą

A

aannam

Guest
Hi all,

Aš ką tik pradėjo mokytis įgūdžių scenarijus.Norėčiau rasti skaičių NMOS ir PVO į išdėstymas naudojant scenarijus.Ar kas nors man padėti atsikratyti šios problemos ?????

Hi all,

Aš rasiu kelią skaičiuojant skaičių nmos ir PVO į išdėstymą, kai ji nėra paplokščias.Bet noriu žinoti tvarką, tuo pačiu, kai sistema yra plokščia.Kadangi mano išdėstymas yra paplokščias i nediskriminuoja sluoksniai, taip pat ir negalėjo rasti atvejais.Prašome padėti man rasti sprendimą, kad

Kiek man žinoma, mes negalime nustatyti tranzistoriai iš išdėstymą.Galite ekstrakto visos informacijos apie no.of tranzistorius
ir kiekvienas tranzistorius dydžių nuo GDS failą.Kiti galiu pasakyti savo nuomonę ..Aš bandė įvertinti visų tranzistorius dydžio
ir no.of pirštai iš išdėstymą, I
couldn't pavyks, kad ..

aannam rašė:

Hi all,

Aš rasiu kelią skaičiuojant skaičių nmos ir PVO į išdėstymą, kai ji nėra paplokščias.
Bet noriu žinoti tvarką, tuo pačiu, kai sistema yra plokščia.
Kadangi mano išdėstymas yra paplokščias i nediskriminuoja sluoksniai, taip pat ir negalėjo rasti atvejais.
Prašome padėti man rasti sprendimą, kad

Hi all,

Aš scenarijų klausimą, kuris i užduodami šiame forume.Here it is.Jei radote kitu būdu padaryti tą patį prašome atsakyti į šį forumąCLV = dbOpenCellViewByType ( "Mokymas" ORmod "maketo" "r")
win = geGetCellViewWindow (CLV)
p = outfile ( "/ home/ams_trng6/skill/r.out" "w")
menkučių = leLayerAnd (CLV sąrašas ( "PO" brėžinys ") sąrašą (" TL "brėžinys") sąrašą ( "M1" brėžinys "))
paskelbti (PVO [ilgis (menkučių ~> bbox)])
paskelbti (v [ilgis (menkučių ~> bbox)])
b = 0
foreach (a menkučių ~> bbox
v = a
b = b
1)
(i 0 ilgis (menkučių ~> bbox) -1
PVO = cadadr (v )-cadar (v )
)
ir (c 0 ilgis (menkučių ~> bbox) / 2-1fprintf(p "The pmos %d width are %L\n" c 1 pmos[2*c 1]) fprintf (p "Dėl nmos% d plotį% L \ n" c
1 PVO [2 * c])
)
foreach (forma menkenės
geSelectFig (formos)
geDeleteSelSet (win)
)
uždaryti (p)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back