įdėti Susitelkusius induktoriaus tarp dviejų mikrojuostelinių linijų HFSS

L

lkminz

Guest
hi there Aš stengiuosi imituoti, HFSS grupuojami induktoriaus struktūra. turiu įdėti Susitelkusius induktoriaus tarp dviejų tam tikrų storio mikrojuostelinių linijų. Bandžiau su sujungiant juos per plokštė ir RLC sienos virš jo, bet gautas rezultatas nėra patenkinamas. Aš pridedamas HFSS struktūros, reikiamas rezultatas ir gaunamas rezultatas jokių pastabų ar pasiūlymų būtų tikrai naudinga.

sukurti vakuuminis per 2 eilutės, apibrėžti kaip induktyvumas. Integracijos linija turėtų kreiptis į 2 VN linijos. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] laukelis gali būti šiek tiek aukščiau MS linijas, ir turi susisiekti su valstybės narės linijos.

[Quote = James Cook] sukurti vakuuminis per 2 eilutės, apibrėžti jį kaip induktyvumas. Integracijos linija turėtų kreiptis į 2 VN linijos. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] laukelis gali būti šiek tiek aukščiau MS linijas, ir turi susisiekti su valstybės narės linijos [/citata] hi James ačiū už atsakymo. savo pareiškimus 1) laukelis gali būti šiek tiek aukščiau MS linijos 2) integracijos linija turėtų kreiptis į 2 ms linijos. yra šiek tiek confussing. PLZ paaiškinti 1 pareiškimas šiek tiek aiškiau. Thanks in advance

Jei turite HFSS ir dizaineris prieinama jūs galbūt norėsite apsvarstyti bendro imituoti, kur jums sukurti su HFSS pėdsakų ir sujungti juos su induktoriaus dizaineris. Norėčiau kalbėti su viena iš detalių taikymo inžinieriai. Linkėjimai

ya i abu programinės įrangos pls paaiškinti man, kaip bendrai - imituoti [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 44 minučių: [/color] [/size] hi James Cook, aš padariau kaip už UR instrukcijos struktūra .. ... Pls patikrinti weither aš padariau viską, kas teisinga ar ne .... bet dar rezultato nėra reikiamas rezultatas

dėka James šioje CKT duos man daugiau confidance struktūros projektavimas Aš tik noriu žinoti, kaip u įdiegė dulkių langelį virš mikrojuostelinių linija taip, tai kodėl reikia atkreipti langelį būtų padaryta darbo lapo. kai aš sakiau, lauke tarp mikrojuostelinių linija bet kokiu būdu, jei tai kaip tada bauda aš eisiu kartu su juo, jei ir turi ką nors man pasakyti apie šį pls pasakykite man i reiškė lauke tarp dviejų linijų, o ne virš jų struktūra

Dulkių dėžutė su grupuojami RLC gali repsent mikroschemos kondensatorių, mikroschemų indukcinės arba chip rezistorius MS linija. Laukelio dydis turėtų būti pakuotės dydį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back