įdėtąjį tinklo serverį ......

S

srikanth_vaka

Guest
Sveiki man reikia pasiūlymų pradėti statyti savo projektą įdėtąjį tinklo serverį ....... Dėl Srikanth

[Quote = srikanth_vaka] Sveiki turiu pasiūlymų pradėti statyti savo projektą įdėtąjį tinklo serverį ....... Dėl Srikanth [/citata] h eh ehehe h! jums reikia naudoti mikroschemos kaip DS89C400 (pagrindiniai 8051 + Ethernet sąsaja +....), IAR kompiliatoriumi, bootloadera. Gera svetainė U! www.maxim-ic.com Sėkmės U!

Sveiki, Rabitcor microproessors yra Ethernet sąsaja tik. Į sveikatą.

Sveiki, aš noriu daugiau informacijos apie ds80c400, taip pat PLZ pasiūlyti man atsisiųsti nemokamai sudarytojas remti šią IC. Ačiū iš anksto

Sveiki, pabandykite naudoti www.ethernut.de , jie turi užbaigti projektą apie įterptųjų serveryje. jie įdėtąjį tinklo serverį su ATMEGA128. Pagarbiai Samport

Taip pat galite pabandyti Atmel AVR embedded interneto komplektas su visiškai šaltinių ir pavyzdžiai.

Išsiregistravimo Freescale HC12 branduolį lustas Ethernet Transciever + valdiklis IC .... Taip pat jie pasiruošę taikymas už Įterptosios žiniatinklio serverio, įskaitant programinę įrangą, TCP / IP ...... puiki parama

Ar skaitėte šią knygą? TCP / IP Lean Web serveriai ir įterptųjų sistemų Second Jeremy Bentham CMP Knygos Lawrence, Kanzasas 66046, ISBN: 1-57820-108-X

Šioje svetainėje u bus gauti visų įdėtąjį tinklo serverį įrašus. jie r teikti kodas, schematiškai ir visus tuos dalykus, kokių reikia projektui įgyvendinti. Turiu skirtos panašios žiniatinklio serverio ir gavo produkcija fien. Jo darbo .. Svetainės pavadinimas: www.mikroe.com

Pabandykite ENC28J60, jis gali būti susieti su MCU su SPI. Microchip suteikia TCP / IP nemokamai, Web puslapiai gali būti saugomi EEPROM naudojant MPFS iš Microchip.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back