į ASIC, kaip ilgai reikia naujo signalo palaikykite aktyvūs?

U

uil

Guest
Noriu įdėti funkciją lustas iš naujo pagal programinės įrangos modulis, tačiau aš nežinau, kiek ilgai naujo signalas turėtų turėti visų Pavyzdžiui, šiuo metu yra 3 su puse ciklų, tačiau tai, kas iš esmės dėl ji? Thanks a lot!

Tai priklauso nuo to, kaip jūsų lusto yra skirta. Jei turite tik šlepetės ir naudoti asinchroninio naujo kiekvienam iš jų, jums reikia tik vieną laikrodį laikotarpį. Turite nepamiršti, kad iš naujo turi ne eiti neveikiančią arti Aktyvūs krašto laikrodis. Jūs turite užtikrinti, kad visi jūsų lusto (išskyrus atminties:)) yra tinkamai parengtus, kad pažvelgti į savo grandinė, jei ji turi daugiau nei vieną laikrodį laikotarpį. Tai gera praktika pratęsti naujo impulso per tam tikrą skaičių laikrodžio ciklai ..

Sutikau atveju, kad naudoti tris su puse laikrodis ciklų soft reset. Nežinau priežasties, nes manau, kad vienas laikrodis pakankamai naujo funkcija. Ar yra posistemės procesas resons?

hi, vieno ciklo nepakanka becoz Jūsų laikrodis krašto gal užfiksuoti glitch ir sukelti visų projektavimo naujo. todėl paprastai iš naujo statusas paskutiniais pakankamai ilgai, ir 3 laikrodis ir pusė taip pat yra trumpas, mano dizainas, ji trunka ilgiau nei 10 ar daugiau ciklų nuspręsti nekilnojamojo naujo statuso.

bet jei iš naujo sigan paskutiniais per ilgas, programinės įrangos inžinierius negalėjo žinoti artimiausius instrunctions bus negaliojantis, ir praleisti operaciją. Kaip aš galiu kompromisą ji?

[Quote = UIL], bet jei iš naujo sigan paskutiniais per ilgas, programinės įrangos inžinierius negalėjo žinoti artimiausius instrunctions bus negaliojantis, ir praleisti operaciją. Kaip aš galiu kompromisą ji? [/quote] Manau, kad naujo proceso producted programinės įrangos inžinierius. Prieš pradedant programą, jie bus panaudoti iš naujo signalas baigti naujo. Taigi jie turėtų žinoti, apdailos naujo taško.

[Quote = UIL] Noriu įdėti funkciją lustas iš naujo pagal programinės įrangos modulis, tačiau aš nežinau, kiek ilgai naujo signalas turėtų turėti visų Pavyzdžiui, šiuo metu yra 3 su puse ciklų, tačiau, kas ant jo principas? Thanks a lot !!![/quote] [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 4 minučių: [/color] [/size] vienas takto ciklą, yra pakankamai faktiškai, už kelių ns plotis naujo imsis poveikį, tai yra iki vidaus registro reakcijos greitį. tačiau sinchroninio dizainas, minimalus impulso plotis yra viena takto ciklą, todėl, viena takto ciklą, yra pakankamai. [Quote = UIL] Noriu įdėti funkciją lustas iš naujo pagal programinės įrangos modulis, tačiau aš nežinau, kiek ilgai naujo signalas turėtų turėti visų Pavyzdžiui, šiuo metu yra 3 su puse ciklų, tačiau, kas ant jo principas? Thanks a lot !!![/citata]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back