Įtampos DTR, optiškai izoliuotas RS232 sąsaja

C

CMOS

Guest
Labas, Aš pastatyti šią optiškai izoliuoti RS232-UC sąsajos grandinė, bet PC RXD sekcija (nuo UC į kompiuterį), neatrodo, kad dirbti. http://chaokhun.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/Rs232_web/Rs232.html Aš patikrinome apie RTS ir DTR smaigymo, įtampas ir nustatė, tiek ne 11.8V. Tai reiškia, ne neigiamas tiekimas. Kokia turėtų būti įtampos lygis DTR pin? Ar kas nors pastatytas Ši grandinė? Jei kas turi geriau schematci, galite maloniai pasidalinti ja?

Gerai, aš rasiu sprendimą. Jums reikia išjungti DTR PIN kodą ir kad RTS kaištį prieš atidarant nuoseklųjį prievadą ir kad būtų galima padaryti tik per programavimo kalbomis, pavyzdžiui, VB ar C. aš bandžiau paprastą bendravimą per hiper terminalo šių kaiščių įjungimas / išjungimas nėra. Taigi tai buvo ne darbo.

Pirmiausia norėčiau relė tiekimo iš RTC ir DTR kaiščių ... nebent jūs žinote, kaip juos nustatyti, jie yra nenaudinga jums. Taigi, pastatė sau +5 V,-5V grandinės ir tai turėtų išspręsti tiekimo problemas ... Jei vis dar norite pabandyti naudoti energiją gauna iš uosto RS-232 prijungti RS-232 "pseudomodemu" konfigūracijos, tai paliks jus su RTS (7) prijungtas prie CTS (8), DTR (4), susijusi su DSR 6) ir CD (1). Prijunkite diodų (katodo) RTS-CTS, DSR-DTR-CD ir TX ir anodų neigiamo tiekimo ir padidinti C1 vertę 10uF. Dabar yra HyperTerminal turėtų dirbti Jums ...

[Quote = IanP] Connect diodai (katodinių) RTS-CTS, DSR-DTR-CD ir TX ir anodų neigiamo tiekimo ir padidinti C1 vertės 10uF. [/Quote] Kur gauti neigiamą pasiūlą? Ar man reikia sukurti jį iš išorės?

Na, jei jūs norite įsitikinti, kad neigiamas pasiūla visada turite pateikti ją išoriškai ir vienas iš gerų metodų bus naudoti 5V prie-5V izoliuotas konverteris ir naudoti produkciją, kaip jūsų neigiamas tiekimas (darant prielaidą, kad jūs turite iš mikrovaldiklio 5V) ...

Kur gauti neigiamą pasiūlą? Ar man reikia sukurti jį iš išorės?
Kadangi jūs iš pradžių norėjo atkreipti "neigiamą" maitinimą iš kompiuterio RS232 prievadą, Manau, "galia" neigiamo tiekimo turėtų būti mažas. Jei tai, galite apsvarstyti TC7660H, iš Microchip. [Quote = IanP] Na, jei norite įsitikinti, kad neigiamas pasiūla visada turite pateikti išorinį ir gerų metodų bus naudoti 5V,-5V izoliuotas konverteris ir naudoti kaip savo neigiamų tiekimo produkcijos (darant prielaidą, kad turite 5V iš mikrovaldiklio) [/quote] Tu gali svarstyti šį DCR010505 iš Texas Instruments. Tai 5V 5V "izoliuotos" DC / DC konverteris. Kitas variantas: PT5026 (-) 5.2Vout 1A (+) 5V Įėjimo Teigiamas neigiamo ISR Texas Instruments

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back