Įtampa shifter grandinės

K

kathalebm

Guest
Hi All, Aš dirbu dėl FPGA, kad gali skaityti bet teigiamą įtampą ar neigiamas metu. Kadangi aš naudoti šį FPGA skaityti arba + / - įtampa, aš maniau, perkelia-ve įtampa + ve vertę. Aš nežinau, grandinę, kad aš galiu naudoti tai padaryti. Prašome, gali kas nors man padėti. Ačiū iš anksto.

Kokios yra dvi įėjimo įtampos, o kas I / O įtampa FPGA? Keith.

Hi all, Aš dirbu dėl FPGA, kad gali skaityti bet teigiamą įtampą ar neigiamas metu.
FPGA gali pritarti tik teigiamas vertes įėjimai, todėl aš manau, jūs apibūdina tai, ką norite skaityti, o ne kas FPGA tiesų gali skaityti. Jūs turite suteikti daugiau informacijos apie šių įtampų šaltinis, ir jų pobūdį, šiuos impulsus, kokie yra tikėtinas vertes ir tt Aleksas

Kokios yra dvi įėjimo įtampos, o kas I / O įtampa FPGA? Keith.
Sveiki, Keith, ačiū už jūsų atsakymą. Aš naudoju Fusion 484-FPGA padaryti paprastą atrankos osciloskopu išmatuoti analoginius signalus, kad gali būti neigiamas arba teigiamas įtampos. I / O kanalų FPGA gali būti konfigūruojamas, kad priemonė arba + ve arba-ve įtampos metu. Kitų komponentų (Sample ir palaikykite) I'm using gali dirbti su 5V. Todėl norėjau klipas signalo diapazone-5V iki +5 V ir pereiti-ve įtampa + ve. Jei Jūs ar kas nors kitas jau apie tai, kaip eiti apie tai idėja yra labai laukiami prisidėti. Ačiū iš anksto. Benjaminas

Aš nežinau, sintezės FPGA, bet aš sakyčiau, kad jūs norėtumėte sumažinti asortimentą, taip pat perkelti. Taigi,-5V įvesties taptų 0V, 0V įvesties taptų 2.5V ir 5V indėlis būtų apsistoti 5V, pvz. Kažkas panašaus [URL = "http://en.wikipedia.org/wiki/Operational_amplifier_applications # Differential_amplifier"] diferencialinio stiprintuvo [/URL] Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back