Įjungimo / išjungimo perjungimas šviesos naudojant atsakingiesiems

M

mouzid

Guest
Hi everyone, Ar kas nors explaning arba schemos, kaip Įjungimo / išjungimo 220 V 50 Hz, 75 W lemputę IPS?

[Quote = mouzid] Hi Everyone, Ar kas nors explaning arba schemos, kaip Įjungimo / išjungimo 220 V 50 Hz, 75 W lemputę IPS [/quote] Yra du būdai tai padaryti: 1 - galite prijungti TRIAC mikro tada jos nerekomenduojama 2 - galite prijungti optiniu TRIAC mikro optiniu prijungtas prie TRIAC jūs osilate pagrindinis galios 220V mikro produkcija

Ačiū hassan1980, Ar galite, daugiau šviesos, nurodant, kurie sweeted TRIAC ir opto? Ar yra bet shematics.

[Quote = mouzid] Ačiū hassan1980, Ar galite, daugiau šviesos, nurodant, kurie sweeted TRIAC ir opto? Ar yra bet shematics [/quote] Tiesą sakant, aš norėčiau naudoti Optocoupler TRIAC ir po to už krovinį vairuotojo TRIAC. dearfriend, schema galite daryti patys tai per lengva padaryti. beje, kas mikro jūs naudojate?

Gerai kontroliuoti perjungimo šviesos gana lengva padaryti ... jums tereikia žinoti, kaip jūsų šviesa jūsų žibintai bus nustatyti jūsų pic dydis ... gerai būtų labai paprasta naudoti PIC 16F84, naudojant jį galite gauti 13 I / O pins ... Na, kaip jums reikia vairuoti aukštos įtampos 220 V prietaiso, todėl jūs turite naudoti relės, relės kontroliuoja PIC ... pat leidžia gauti tai, kaip jums reikia schema ... tik jį iš apačios ... Prisijungti Išvesties pin IPS kai bendrosios paskirties NPN transistor bazės, Rinkite turėtų VCC ir kad tranzistorius Emitter gavo vieno galo relės ritė, kitas galas relės ritė bus grindžiami ... bendrų relės bus prijungtas prie 220V Galia, normaliai atviras ryšio jus Relay bus prijungtas prie jūsų šviesa ar kroviniai vieno terminalo ir kitų terminalų bus 2 terminale maitinimo ... Tikėdamasis, jums bus suprasti tai ... kitas leiskite man žinoti, ir aš schemagtic ir įkelti Nuoširdžiausi linkėjimai

[Quote = jamshid.dastur] Na kontroliuoti šviesos gana lengva padaryti perjungimo ... Jūs tiesiog turite žinoti jūsų žibintai jūsų šviesa bus nustatyti jūsų pic dydis ... gerai labai paprasta naudoti PIC 16F84, naudojant jį galite gauti 13 I / O Pins ... Na, kaip jums reikia vairuoti aukštos įtampos 220 V prietaiso, todėl jūs turite naudoti relės, relės turi būti kontroliuojama PIC ... pat leidžia gauti tai, kaip jums reikia schema ... tik jį iš apačios ... Prisijungti Išvesties pin IPS kai bendrosios paskirties NPN transistor bazės, Rinkite turėtų VCC ir kad tranzistorius Emitter gavo vieno galo relės ritė, kitas galas relės ritė bus grindžiami ... bendrų relės bus prijungtas prie 220V Galia, normaliai atviras ryšio jus Relay bus prijungtas prie jūsų šviesa ar kroviniai vieno terminalo ir kitų terminalų bus 2 terminale maitinimo ... Tikėdamasis, jums bus suprasti tai ... kitas leiskite man žinoti, ir aš schemagtic ir įkelti jį Nuoširdžiausi linkėjimai [/quote] Aš gerbiu jūsų nuomonę, Bet naudojant relių kontroliuoti 220 lempų, kurios yra ribotas, įsivaizduokite, jis nori artimosios aukštyn ir žemyn ligh silpnas, kaip galite padaryti naudodami relės?

Oh yeah thats, tiesa ... kad galite ne kontroliuoti, siekiant kontroliuoti šviesos ryškumą, naudojant tik relės ... siekiant padaryti, todėl jūs turite kontroliuoti kontrolės ir, kad jūs turėsite naudoti įtampos kontroliuojama įtampos / srovės šaltinio, bet tada iš Pic valdymo įtampos turėtų būti pakeista, su laiku, todėl analoginis išėjimas bus reikalingas ...

Hi all, Nicos būdai. @ Jamshid.dastur yra relės (Drived 5 voltų?) Galima rasti rinkoje ir gali užtikrinti šią užduotį? _AT_ Man patiko techniką Optocoupler ir TRIAC, bet kodėl būtent tiristoriaus?

Hi master_picengineer Taip galite gauti relės varoma tik 5 voltai, bet jei nenorite gauti tada naudoti alternatyvius 12 V Relay ir vairuoti naudojant NPN, kaip minėta. Taip tikrai, kad jei taps Light On / Off, todėl užduotis yra užtikrinamas. , Kaip naudoti TRIAC ir taip TRIAC taip pat gali būti naudojamas net sumažinti grandinės tiesiog prijungus TRIAC vartai išvesties Kaisčiai PIC, bet vienintelis trūkumas yra tai, kad TRIAC 2 oppositely sujungtas Diodai todėl įtampos kritimas (0,7 idealiu atveju), per ją per priekį poslinkis, kuris sukelia šiek tiek sinusinės bangos formos praradimo, tačiau jos beveik nereikšmingos, todėl taip pat galite naudoti kaip alternatyvą Relay TRIAC. Nuoširdžiausi linkėjimai

Dėka jamshid.dastur, manau, kad TRIAC yra geriau, nes aš ne apreciate elektro-mechaniniai. Šis metodas yra išsamiai pridedamame faile. Cheers, Master_PicEngineer [/GVideo] [/tex] [/url]

Everything naudojant TRIAC yra gera ... Nuoširdžiausi linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back